Poroka Maribor

Poroka v štajerski prestolnici in njeni okolici ponuja ogromno lepih razgledov v naravi. Poročita se lahko s pogledom na Pohorje ali s Pohorja. Na voljo so vama hoteli, restavracije in idilični kotički sredi štajerskih vinogradovMesto ob Dravi bo s svojimi raznolikimi poročnimi lokacijami izpolnilo tudi najzahtevnejše poročne želje in ponudilo čudovito kuliso za poročne fotografije skozi vse leto.

Zakaj poroka v Mariboru?

Poroka v Mariboru je kot nalašč za tiste, ki si želite hkrati moderne in sproščene poroke. Ali pa samo eno od teh. Raznolikih poročnih lokacij je dovolj.
Maribor je glede poročne ponudbe zelo podoben naši prestolnici. Na voljo je skorajda vse. Za urbano in elegantno poroko bosta izbrala hotel ali restavracijo. Za bolj domačno bo pravšnja lokacija v naravi, v hribih, ob reki Dravi ali gozdovih. Ne pozabita še na vinogradniške griče, ki ponujajo čudovite razglede na okolico. Bogate vinske kleti so sicer popolna izbira za romantične poroke.
Veliko poročnih lokacij v Mariboru ponuja tudi možnost prenočitev za svate ali pa so te na dosegu roke, zato težav s počitkom po zabavi ne bo. Prav tako ne bo težav pri izbiri profesionalnih izvajalcev drugih poročnih storitev, ki jih tukaj kar mrgoli.
Poleg sproščenega vzdušja bosta na poroki v Mariboru deležna odlične kulinarike in še boljšega vina. Česa drugega od štajerske prestolnice niti ne moremo pričakovati, saj Štajerci veljajo za odlične gostitelje.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

envelope