Poroka na Štajerskem

Med vinogradi, sredi gozda ali na cvetočem travniku — Poroka na Štajerskem je odlična lokacija tako za tradicionalne kot tudi za moderne poroke.

Pomlad, poletje ali jesen. To so najlepši trije letni časi za poroko na Štajerskem, čeprav seveda tudi zime ne gre spregledati. Pomladi lahko občudujeta čudovito naravo, ki se prebuja. Poleti se lahko hladita v senci mogočnih dreves. Jeseni pa izberita poroko sredi pisanega vinograda. In vsega tega je na Štajerskem na pretek. Prelepo naravo dopolnjujejo številni ponudniki raznolikih poročnih storitev. Izbirata lahko med visoko kulinariko in tradicionalnimi gostilnami, velikimi hoteli ali intimnimi kotički v naravi. Svojo poroko na Štajerskem pa bosta seveda oplemenitila z vrhunskimi vini in mogoče se poročita kar v vinogradu. 

do 100 oseb
€€
Doživita svoj prvi poljub kot mož in žena sredi Krajinskega parka Golte. Privoščita si poroko s čudovitim razgledom.
do 70 oseb
€€
Sredi Šaleške doline stoji romantična rezidenca z imenom Vila Široko. Z bogato zgodovino prežeta primestna vila je popolna lokacija za vajino magično in intimno poroko.
do 60 oseb
€€
Preživita svoj poročni dan v objemu gozdov in ob zvokih narave. Vesnini vrtovi na gozdni jasi, stran od mestnega vrveža, so prava izbira za popolno intimno poroko.
do 150 oseb
€€
Preživita svoj poročni dan v objemu magičnih rimskih vrelcev.
do 90 oseb
€€
Čudovita poroka sredi narave. Zapečatita svojo ljubezen na Rajskem otoku in si privoščita intimno poročno slavje.
do 150 oseb
€€
Združita poroko v naravi in eleganco ter se zaobljubita pod zvezdami.
do 120 oseb
€€
Lokacija v objemu narave sredi Savinjske doline. Z ekskluzivnim najemom ponuja popolno intimo. Mogočen skedenj ji daje pridih domačnosti.
do 60 oseb
€€
Na skrajnem severovzhodu Slovenije, v Lendavi, stoji prenovljeni Hotel Cubis. Poročita se v intimnem zavetju sredi mestnega vrveža.
do 200 oseb
€€
Vikend poroka sredi narave. Privoščita si neomejeno zabavo in nedeljsko sproščanje ob bazenu.
do 120 oseb
€€
Streljaj od Ljubljane si privoščita pravo grajsko poroko. Na Gradu Tuštanj je poleg civilnega obreda mogoče izpeljati še cerkveno poroko in razkošno poročno slavje.
do 100 oseb
€€
Galerija okusov stoji v baročnem parku dvorca Novo Celje, kjer je pod krošnjami mogočnih dreves mogoče prirediti mistične in čarobne poroke.
do 180 oseb
€€
Dvorec na obrobju haloških gričev velja za eno najbolj priljubljenih poročnih lokacij pri nas. Naj očara tudi vaju.
do 150 oseb
€€
Svojo poročno pravljico spišita na romantičnem Celjskem gradu, v Hotelu Celeia nadaljujta s poročnim slavjem in prvo poročno nočjo.

Poroka na Štajerskem je lahko tradicionalna slovenska poroka, na kateri ne bo manjkalo številnih navad in običajev, ki smo jih vajeni na porokah. Po drugi strani pa je lahko to moderna poroka, ki je popolnoma v skladu s trenutnimi poročnimi trendi. Štajerska ponuja pestro paleto poročnih lokacij in vrhunske kulinarike. Poroka na Štajerskem je lahko poroka v naravi, sredi gozda, v vinogradu ali pa mogoče tudi na cvetočem travniku. Je poroka pod šotorom, v hotelu ali gostišču, v mestu ali na gradu. Idej za sanjsko poroko na Štajerskem je ogromno in prav toliko je tudi kakovostnih ponudnikov poročnih storitev.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

chevron-downchevron-right