Featured Image

Slaščice

Naši slaščičarski mojstri poskrbijo za prelepo poročno torto in ostale slaščice s katerimi se bodo posladkali vaši gostje.

Cimetovo dekle

Poročna torta

Moje ime je Patricija in sem srce in duša blagovne znamke Cimetovo dekle. Svoje slaščice ustvarjam na obronkih Pohorja, kjer je narava moj glavni navdih. Pred mojo kuhinjo stoji majhen vrt, kjer gojim užitne rožice za svoje kreacije. Pripravljam pa tudi druge naravne sestavne elemente, s katerimi se izognem uporabi umetnih barvil in tičine mase. V kolekciji okusov boste našli veliko zanimivih kombinacij in širok nabor veganskih tortic in slaščic, ki navdušujejo tudi največje dvomljivce. Degustacijski paketi so mogoči ob določenih terminih, ki jih objavim na socialnih omrežjih. Vse podrobnosti potem dorečemo v živo ali preko spleta. Se že veselim srečanja z vami.

Majine torte

Poročna torta

Majine torte so narejene s srcem in veliko ljubeznijo do peke in izdelovanja slaščic. Izbirate lahko med različnimi okusi ter dekoracijo po vaših željah! Skrbna izbira surovin visoke kakovosti in strokovnost do dela je recept za še tako zahteven okus! Sva Maja in Jure Zakrajšek, ustanovitelja MAJINIH TORT. Sedež podjetja je v Domžalah. Maja se je izobraževala (in se še) v tujini, na mednarodni šoli za slaščičarstvo (ENSP), končala je fakulteto za Živilstvo in prehrano ter si za njeno diplomsko delo izbrala temo TORTE V DIETNI PREHRANI. Tako vam pripravimo tudi torte, katere ne vsebujejo sladkorja, laktoze, glutena itd. Pri Majinih tortah izdelujemo torte in slaščice po naročilu, sladek kotiček za vse priložnosti – kot so Poroka, Zakramenti, Rojstni dnevi, obletnice, dogodki itd… Na voljo imamo ogromno različnih okusov med katerimi lahko izbirate. Za vas pa lahko naredimo popolnoma nov okus. Prav tako tudi obliko torte. Za naše torte uporabljamo kvalitetne surovine, sveže in sezonsko sadje, saj nam je bistvo, da ponudimo torto čudovito na pogled in kar se da okusno!

Stories by Lea

Poročna torta

Peka tort in sladic je že od nekdaj bila moja največja strast. Zame ni bilo večjega zadovoljstva kot videti iskrice v očeh družine in prijateljev, ko so uživali v mojih sladkih pregrehah. V upanju, da dosežem enako navdušenje pri vseh vas, sem ustanovila podjetje ”Stories by Lea”. Moje torte in sladice so izdelane iz najkvalitetnejših sestavin z ljubeznijo ter iskreno strastjo do peke. Vsakemu izdelku namenim veliko pozornosti, saj stremim k temu, da vsakič znova dosegam vrhunsko ravnovesje med brezčasno romanco in pridihom modernizma. Moji signature izdelki so Flower cone cakesi in Wafer paper dizajn tort, vse to pa je izdelano natančno in z izjemno pozornostjo za detajle.

Čajnica Vanilla

Poročna torta

Torte in slaščice so moja strast že od nekdaj. Šolala sem se v Angliji, pa tudi v Sloveniji pri nekaterih največjih mojstrih iz slaščičarskih vrst. Skozi leta sem svoj slog razvijala in ga dopolnjevala, ostala pa sem zvesta naravnim sestavinam, brez praškov in ojačevalcev okusa. Že od samega začetka pa sem veliko poudarka dala tudi na razvijanje veganskih tort, ter tort brez glutena, saj sem se v njihovi kakovosti želela čim bolj približati svojim ostalim tortam. Poročna torta je velik del vajinega dne in zato vanjo vedno vložim skupaj z mojo ekipo veliko truda in se individualno posvetim vsaki torti posebej Svojim strankam ponujamo brezplačno degustacijo petih različnih okusov poročnih tort po svojem izboru, takrat pa se tudi dogovorimo tudi vse ostale podrobnosti glede torte, ki bo pripomogla k popolnemu sladkemu začetku vajine skupne poti.

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.