Grad Mokrice

Svoj poročni dan v celoti preživita na enem mestu. Grad Mokrice vama pričara poroko v grajskem vzdušju ali pa čudovito poroko v naravi.
319
Google mnenj
Rajec 4, 8261 Jesenice na Dolenjskem
Rajec 4, 8261 Jesenice na Dolenjskem
Galerija
Kapaciteta
do 150 oseb
Nastanitev
do 104 oseb
Cenovni rang
€€
Rezervacijo priporočamo
Vsaj 12 mesecev vnaprej

Poroka na gradu Mokrice

Poroka na gradu ali v naravi.
Celoten poročni dan na enem mestu.
Možnost najema magičnega steklenega šotora.

O gradu Mokrice

Poroka na gradu Mokrice je zelo razkošna in prestižna. Za obzidjem gradu je poroka zelo intimne narave, kar na drugih grajskih poročnih lokacijah v Sloveniji ni pogosto. Istočasno si lahko izbereta in del poročnega dne preživita v čudoviti naravi, ki grad obdaja. Za pridih modernosti pa na vajini poroki lahko poskrbi tudi magičen stekleni poročni šotor, ki bo popolna izbira za poročno noč pod zvezdami. Na gradu Mokrice lahko preživita celoten poročni dan in se tako izogneta nepotrebnim selitvam iz ene na drugo lokacijo. Tako vama bo ostalo več časa za poročno zabavo, ki na gradu lahko traja do jutra. Na gradu poskrbijo za zelo velik del vajinega poročnega dne. Od lokacije, obreda, hrane, pijače in nočitve, za vse ostalo, pa smo na voljo mi.
Poroka v razkošnem gradu.
Poročna pogostitev in večerja.
Poročna zabava.
Primerno za otroke.
Pimerno za invalide.
Primerno za hišne ljubljenčke.
Primerno za istospolne poroke.
mokrice 5 naslovna

O civilnem obredu na gradu Mokrice

Na gradu Mokrice lahko poročni par preživi celoten dan. Na lokaciji lahko prespita že dan prej in se dopoldan v miru pripravljata na poroko. Sprejem svatov pripravijo na lokaciji civilnega obreda, teh pa je na gradu Mokrice kar nekaj. Glede na vajine želje lahko izbereta mogočno grajsko dvorišče, čudovit angleški park, v primeru slabega vremena pa se civilni poročni obred izvede tudi v uradnem poročnem prostoru, v zavetju gradu, v grajski sobi.
Številne možnosti lokacij civilnega obreda.
Poroka v gradu ali njegovi okolici.
Mokrice 10

Poročni dan na gradu Mokrice

V kolikor sta se odločila še za sklenitev cerkvene zakonske zveze, je tudi cerkveni obred mogoče izvesti kar na gradu oziroma v njegovi okolici. Na grajskem posestvu je cerkvenim obredom namenjena Kapelica Svete Ane, v neposredni bližini gradu pa so vama na voljo še Cerkev svete Magdalene, Cerkev Marijinega Vnebovzetja in Cerkev svetega Roka.
Celotno poročno slavje na enem mestu.
Neomejena zabava.
Možnost nočitve za vse svate.
Kaj pa v primeru dežja?
Če vama na poročni dan zagode dež, se v gradu skriva dovolj kotičkov za poročni dan pod streho.
Možnost cerkvene poroke
Na gradu Mokrice lahko skleneta tudi cerkveno zakonsko zvezo. Na voljo vama je Kapelica Svete Ane, ki se skriva na grajskem posestvu. V bližini pa so na voljo še Cerkev svete Magdalene, Cerkev Marijinega Vnebovzetja in Cerkev svetega Roka.
Mokrice 17

Pogostitev in večerja

Po poročnem obredu bo počasi že čas za slavnostno večerjo. Za hrano bo poskrbel vrhunski hišni catering, ki bo pričaral nepozabno kulinarično izkušnjo. Poročno večerjo bodo postregli na prostoru, kjer se bo v nadaljevanju odvijala zabava. Izbirata lahko med dvorano Barbara, ki sprejme do 100 ljudi, grajskim dvoriščem, ki sprejme kar do 350 ljudi, grajsko restavracijo, ki sprejme do 90 oseb ali pa najameta magičen stekleni šotor, pod katerim se lahko zbere do 150 oseb. Ne glede na to, kje se boste zabavali, časovnih omejitev pri zabavi ne bo. Poročna zabava je le ena in zato se zabavajte tako dolgo v noč ali zgodnje jutro, kot vam odgovarja. Ko pa se boste po preplesani noči utrudili, vas pričakuje hotel. Namestitev je dovolj za večino svatov, saj hotel sprejme do 104 goste.
Možnost sprejema tudi do 350 oseb.
Vrhunska kulinarična ponudba.
Mokrice 11

Grad Mokrice

Cena menija
od 52,00 €
Cena najem
1.500,00 €

Naša izkušena ekipa vama lahko pomaga do nepozabne in brezskrbne poroke

flower big
Zaradi dolgoletnih izkušenj bomo pomislili na vse in poskrbeli, da se bo poročni dan odvijal kot dogovorjeno.
Načrtovanje poročnega dne
Poročna lokacija
Poročni ponudniki
Časovnica
Finančni načrt
Poročne ideje
Poročna lokacija
Poročna tema in stil
Poročne tiskovine
Cvetlične in druge dekoracije
Izvedba poročnega dne
Komunikacija s poročnimi ponudniki
Logistika
Informiranje svatov
Odpravljanje morebitnih težav

Oglejte si tudi ostale podobne lokacije

flower big
do 150 oseb
€€
Svoj poročni dan v celoti preživita na enem mestu. Grad Mokrice vama pričara poroko v grajskem vzdušju ali pa čudovito poroko v naravi.
do 40 oseb
€€
Romantična poroka v zavetju enega izmed najlepših gradov v Sloveniji, vama ponuja številne čudovite kotičke za prelepe poročne fotografije.
do 130 oseb
€€
Romantična poroka pod kozolcem. Izberita pristno slovensko gostilno z vrhunsko domačo hrano.
Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

camerauserstagmap-markercalendar-fullcrosschevron-downchevron-leftchevron-right