Featured Image

Postanite partner

Postanite partner največjega spletnega poročnega portala v Sloveniji in oglašujte svoje poročne storitve poročnim parom in ostalim potencialnim strankam.

Efektivno oglaševanje poročnih storitev

Organizacijaporok.com je najbolj obiskan poročni portal v Sloveniji. Zaradi kvalitetnih in ažurnih vsebin, modernega izgleda ter strateške izvedbe naš portal rangira na najvišjih pozicijah spletnih iskalnikov kot je Google. Tako zagotovimo, da nas obišče veliko parov, ki iščejo poročne lokacije in ponudnike v Sloveniji.

Če si kot ponudnik poročnih storitev želite pritegniti čim več pozornosti potencialnih strank, ki aktivno iščejo vaše storitve, smo za vas pripravili 4 različne pakete sodelovanja. Ti vključujejo različno stopnjo izpostavljenosti na marketinških kanalih portala Organizacijaporok.com.

BronzeSilverGoldPlatinum
Predstavitev lokacije/ponudnika na spletni straniDa (za čas trajanja pogodbe)Da (za čas trajanja pogodb)Da (za čas trajanja pogodb)Da (za čas trajanja pogodb)
Mesečno poročilo o uspešnosti vašega oglasa
Število fotografijdo 10do 20do 3030+
Video vsebine
Objava na socialnih omrežjih1x letno2x letno4x letno Live oddajanje/intervju5x letno Live oddajanje/intervju
Izpostavitev na domači strani
Prikaz na vrhu kategorije
Uvrstitev na stran s priporočenimi ponudniki
Blog objava
Mailing (priporočimo kot top ponudnika)
CENA580€/leto780€/leto1.180€/leto2.180€/leto
Vse cene so v evrih (EUR) in ne vključujejo 22% DDV.

Ostale storitve

Photoshooting za trženje lokacije

Priprava profesionalnega photoshootinga, ki bo vašo lokacijo potencialnim strankam predstavil v najboljši luči.
Cena: 3000€ (+stroški)

Blog objava

Objava na našem poročnem blogu, v kateri lahko preko zanimive vsebine predstavite svoje storitve. Objavo tudi pošljemo na našo celotno email bazo.
Cena: 580€

Postavitev spletne strani

S pomočjo naše ekipe marketerjev, dizajnerjev in programerjev vam postavimo moderno in informativno spletno stran, ki celovito predstavlja vaše storitve in privablja stranke.
Cena: 2.980€

Za poizvedbo in dodatne informacije nas kontaktirajte na [email protected] ali 041 30 30 13. Ali pa preprosto izpolnite spodnji obrazec.

Karin wedding planner profile
Karin
Kontakt z načrtovalko porok
mail
[email protected]
phone
041 30 30 13
Rezervirajte klic
Običajno odgovori v 4 urah!
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.