Storitve

Naj bo pot do poročnega dne polna sproščenih trenutkov. Izberita paket poročne organizacije po vajinih željah.
cover photo
Od 2,290€
Vajino poroko bomo od začetka do konca organizirali skupaj. Poiskali bomo najbolj primerno lokacijo in k sodelovanju povabili skrbno izbrane ponudnike.
Več →
cover photo
Od 1,690€
Organizacije poroke sta se lotila sama. Dovolita, da vama priskočimo na pomoč in vajin vložen trud dopolnimo v popolno celoto.
Več →
cover photo
Od 990€
V kolikor si nikoli nista zares želela velike poroke z vsemi sosedi, daljnimi sorodniki in znanci, je kot nalašč za vaju poroka v manjšem obsegu. Intimna poroka v krogu najbližjih je lahko popolnoma drugačno doživetje, kot smo ga vajeni na večini porok.
Več →
cover photo
Od 449€
Odgovorili bomo na vsa vajina vprašanja, z vama delili skrivnosti izkušenih organizatorjev ter vaju usmerili k skrbno izbranim poročnim ponudnikom.
Več →
cover photo
Od 310€
Organizacija zaroke se velikokrat sliši preprosto, pa vendar ni vedno tako. Dovoli, da ti pomagamo pri načrtovanju in izvedbi vajine popolne zaroke.
Več →
cover photo
Od 250€
Dodajta svojemu dnevu piko na i s simboličnim obredom, ki bo poskrbel za personalizacijo vajine poroke. Solze sreče so zagotovljene.
Več →
cover photo
Od 1,090€
Organizacija poroke je velik zalogaj. Za brezskrbnost in čarobne trenutke bomo v celoti poskrbeli mi.
Več →
Karin wedding planner profile
Kontakt z načrtovalko porok

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.