Glasba

Night life

Glasba
Glasbena skupina Night Life s svojimi bogatimi izkušnjami in glasbeno tenkočutnostjo ustvarja nepozabne spomine na Vajino poročno slavje. Krasi nas občutek za naročnika, prilagajanje željam mladoporočencev, razumevanje različnih priložnosti in čutenje publike. Vedno stremimo k temu, da izvabimo s strani gostov željene melodije s pomočjo rok in glasov akademsko izobraženih članov našega ansambla.

4 YOU

Glasba
Smo mešana štiri članska Slovensko-Hrvaška zasedba. V našem repertoarju je za vsakega nekaj saj je sestavljen iz zabavne slovenske ter hrvaške glasbe, angleške pop in rock glasbe, narodno-zabavne glasbe in balkanske glasbe.

Skupina Larma

Glasba
Smo skupina Larma z večletnimi izkušnjami igranja na tovrstnih zabavah. Skupino sestavlja 5 glasbeno izobraženih članov, ki glasbeni program izvede profesionalno in zanesljivo. Za animacijo in moderacijo gostov pevca poskrbita na svoj humano - humorističen način. Ob odločitvi za našo skupino Vam zagotavljamo PROFESIONALNO, ZANESLJIVO in UČINKOVITO izpeljan program, kjer se bo za vsakega našlo nekaj. Upamo da se odločite za Skupino Larma.

BB team

DJ
»Mobilni DJ-i« kot je tudi ekipa B&B DJ Team se vztrajno prebijamo tudi v slovenskem glasbenem prostoru, kjer delujemo na raznovrstnih dogodkih kot so: govorniške prireditve, veselice, rojstnodnevne zabave, poroke, poslovne in privat zabave, modne revije, zaključki seminarjev in kongresov, after-party-ji na raznih zaključnih oziroma otvoritvenih zabavah… Razlika med običajnimi DJ-i in »Mobilnimi« DJ-i je predvsem v tem, da slednji pri svojem delu uporabljamo svojo DJ opremo, lastno ozvočenje ter razsvetljavo, ki jo lahko v paketu ponudimo naročniku. Pri svojem delu naročniku zagotovimo glasbeni program izključno po njegovem okusu, animacijo plesišča, govorniški mikrofon, ter raznovrstno razsvetljavo primerno dogodku. B&B Dj team sestavljava entuziastična in energična DJ Branzi in DJ Bitko, ki že od malih nog rada poskrbiva za dobro glasbeno vzdušje na vsaki zabavi, kasneje pa sva svojim glasbenim izkušnjam, dodala še animacijski program ter nepozabno osvetlitev vsakega prostora. Na vašem dogodku zato nič ne bo prepuščeno naključju. S širokim glasbenim izborom ali glasbo po dogovoru, animacijo gostov in otrok, ozvočenjem ter ambientalno osvetlitvijo prostora in plesišča pričarava magično atmosfero. S posebnimi efekti talne megle in projeciranja vašega osebnega loga pa poskrbiva, da bo vaš dogodek ostal v čudovitem spominu.

Unikatna zabava DJ Vidy

Glasba
Sem DJ VIDY in sem že več kot dvajset let z vami natančneje od leta 1997 ko sem začel pot kot MC. Nudim vam vrtenje glasbe, animacijo na vseh dogodkih in priložnostih. Prisoten sem bil skoraj na vseh večjih dogodkih po Sloveniji. Glasbo vrtim na POROKAH, poslovnih zaključkih, različnih zabavah, lokalih, klubih, diskotekah, rojstno dnevnih zabavah, sejmih, valetah, maturantskih plesih, smučarskih središčih,… Vrtim glasbo za vse okuse in generacije, predvsem pa se orientiram na vaše želje in zamisli.

Selecto skupina

Glasba
Poročno slavje brez dobre glasbe je kot poletna noč brez zvezd. Je kot krof brez marmelade, kot kitara brez strun, kot kitica brez refrena, kot Rock brez Rolla. Še dobro, da je tu Selecto. Med organizatorji porok je Selecto sinonim za vrhunsko izvedbo, kakovosten izbor glasbe in super vzdušje. Naš namen je zadovoljiti tudi kanček bolj izbirčne glasbene okuse ali, z drugimi besedami, sestavili smo band, ki bi ga tudi sami želeli na svoji poroki. :) Igramo zelo širok nabor glasbe – od slovenske popevke, popa in rocka do etna, gypsy swinga in jazza ter narodno zabavne in dalmatinske. Repertoar nenehno obnavljamo in dopolnjujemo, tako z uspešnicami iz različnih glasbenih obdobij, kot z najnovejšimi tujimi in domačimi hiti. Ker se zavedamo, da je izbor banda ključen za ustvarjanje pravega razpoloženja na poroki, se s parom vedno spoznamo osebno, mu predstavimo naš repertoar in si vzamemo čas za njune želje in pričakovanja. Če imate radi skupine v usklajenih rožastih srajcah, ki pokajo vice, to žal nismo mi. Seveda znamo poskrbeti za sijajno razpoloženje, a vedno v mejah dobrega okusa in v skladu z vašim stilom. Selecto vas ne bo pustil ravnodušnih. Ob naši glasbi si boste upali zaplesati najbolj divje plesne gibe, ob njej pa se bodo prav toliko zabavali tudi tisti, ki ob dobri glasbi najraje uživajo sede.

Manca & Monika, duet

Glasba
Manca in Monika Hočevar sta sestri, ki ju že vse življenje povezuje ustvarjanje in ljubezen do glasbe. Obe sta že pri rosnih letih začeli obiskovati glasbeno šolo in jo nadaljevali na različne profesionalne in amaterske poti. Manca je uspešno končala nižjo glasbeno šolo s prečno flavto v Glasbeni šoli Vegova. V gimnazijskih letih je bila članica svetovno znanega in večkrat mednarodno nagrajenega Dekliškega zbora Sv. Stanislava. Danes pa se uspešno izobražuje v klasičnem solo petju v Glasbeni šoli Grosuplje. Monika je začela svojo glasbeno pot z violončelom v Glasbeni šoli Vegova in jo uspešno nadaljevala na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana. Študij violončela je leta 2019 končala na Glasbeni akademiji v Zagrebu. Na svoji glasbeni poti je prejela številne nagrade v solističnih in komornih kategorijah na državnem in mednarodnem nivoju.

Monika Hočevar, solo

Glasba
Monika je začela svojo glasbeno pot z violončelom pri šestih letih v Glasbeni šoli Vegova. Kot samouk se je učila igrati klavir in orgle pri svojih osmih letih. Pri svojih trinajstih letih je prevzela vodenje Otroškega pevskega zbora Ambrus. Pot z violončelom je uspešno nadaljevala na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana. Študij violončela je leta 2019 končala na Glasbeni akademiji v Zagrebu. Na svoji glasbeni poti je prejela številne nagrade v solističnih in komornih kategorijah na državnem in mednarodnem nivoju. Leta 2015 je ustanovila Glasbeno skupino Amabile, s katero še danes uspešno nastopajo po celi Sloveniji. Igra tudi v Akustični skupini Artistik in poje s svojo sestro v duetu Manca & Monika.

Amabile

Glasba
Glasbeno skupino Amabile sestavljajo štiri dekleta. Ljubezen do glasbe, močna prijateljska in sestrska vez jih združuje in daje zagon, da vsakemu paru pričarajo obred, ki si ga želi. Petje popestrijo z igranjem na različne inštrumente (orgle, klavir, violina, prečna flavta, kitara, violončelo). Skladbe, ki jih pojejo, priredijo same, sprejemajo pa tudi glasbene želje. Glasbena skupina Amabile uspešno deluje že od leta 2015. Danes se lahko pohvalijo z različnimi nagradami JSKD-ja, s svojo avtorsko skladbo Sanjam, z glasbenim sodelovanjem z Markom Vozljem in Mojstri ter nagrajenim valčkom na FSPV 2019 skupaj z Ansamblom Roka Žlindre.

Deja Vu Band

Glasba
Deja Vu International Band zadovolji še tako zahtevne stranke. Prevzamemo celotno glasbeno podlago za vašo poroko. Glasbeno spremljavo pri obredu (cerkev, matičar). Povezovanje poroke in vseh protokolov (podvezica, šopek, poročna torta) je v slovenskem, angleškem, nemškem, hrvaškem jeziku. Repertoar je izredno širok in to je odlika benda. Deja Vu International Band igra za ljudi in v repertoarju se najde res za vsakega gosta nekaj. Deja Vu International Band ima za seboj ogromno nastopov in je profiliran kot poročni bend. Deja Vu Bend sestavlja petčlanska zasedba z ženskim vokalom. Prostor opremimo z vrhunskim ozvočenjem in inteligentnimi lučmi. Kdor prej pokliče prej pleše! Deja Vu International Bend

Pop Deluxe band

Glasba
Pop Deluxe je skupina štirih glasbenikov iz Kranja in je prava izbira tako za dobro zabavo, kot tudi zgolj za glasbeno kuliso ob raznih večerjah. V preteklosti so člani skupine sodelovali z veliko znanimi imeni slovenske glasbene scene kot člani njihovih spremljevalnih zasedb. Z različnimi zasedbami so igrali na sindikalnih zabavah podjetij Petrol, Abanka, Banka Koper, Just, KD-group, Schenker DB, Intereuropa,.., zabavali svate na porokah po vseh večjih hotelih v Sloveniji, ter kot solisti sodelovali pri raznih protokolarnih dogodkih. V repertoarju skupine Pop Deluxe se, kot že ime samo pove, najdejo le najboljše glasbene uspešnice vseh časov (več v prilogi Repertoar). Pop Deluxe je v letih 2019 in 2020 zabeležil več odličnih nastopov na smučišču Vogel, sindikalnih zabav, porok in privatnih zabav. Doživetja iz teh dogodkov si lahko ogledate na našem Instagram profilu.

Smooth band

Glasba
Smooth band je mlada, polna entuziazma, energična ter karizmatičma skupina šestih talentiranih glasbenikov. Njihov širok repertoar sestavljajo živahni pop, rock hiti, mirne balade ter zahtevnejši jazzy aranžmaji. V njem se skriva tudi še vedno prisotna in priljubljena rokenrol glasba Elvisa Presleyja. Leta 2018 so se udeležili tekmovanja v sklopu največjega evropskega festivala glasbe Elvisa Presleyja, »The 17th European Elvis Festival 2018«, v Bad Nauheimu (Nemčija), kjer so zmagali in s tem osvojili naslov najboljših izvajalcev Elvisove glasbe v Evropi. Strast do glasbe, profesionalizem, visoki standardi izvajanja in interpretiranja glasbe ter osebni pristop so lastnosti, ki jih odlikujejo in naredijo edinstvene. V njihovi družbi bo VAJIN dan nepozaben, doživet in SMOOTH.

Zabavaj.me

Glasba
Moje vodilo pri vrtenju glasbe je sproščena zabava v družbi najbližjih, predvsem pa poskrbim da je nepozabna. DJ za vrtenje glasbe in zabavo ljudi, vseh vrst, tako starejših, mlajših in celo najmlajših. Glede glasbe, imam bazo skoraj vse glasbe, na splošno vso žur glasbo, primerno za zelo širok spekter publike. Popolnoma prilagodljiv, preko 20 let delovnih izkušenj zabavanja najrazličnejše publike, tako klubske, barske, zasebnih zabav, do latino-ameriških in rock zabav. Na zabavi se vedno ravna po tem da se v prvi vrsti zadovolji okus neveste in ženina in potem seveda večino prisotnih. Za to pa je včasih potrebno dobro poznati psihologijo publike, ki pa se jo DJ nauči edino z delom in izkušnjami.

DJ Mr. Cheer

Glasba
DJ Mr. Cheers je navdušen glasbenik, ki s svojo pozitivno energijo navdušuje poslušalce in plesalce. Za njim je bogata in dolga glasbena pot kot Dj performer in tudi instrumentalist v različnih glasbenih zasedbah. S svojim nastopom predstavlja najboljše uspešnice od 60ih do danes. Naj vas navdihne moj DJ nastop Rock, Pop, Soul, Jazz, Reggae, Ska, Swing, Elektro groova in drugih žanrov. Zaupajte mojim izkušnjam, da vam pripravim nepozabno zabavo :)

Jazz it

Glasba
Tako se sliši ime sveže energije glasbenih ustvarjalcev, Ines (vokal) in Tadeja (klavir), ustvarjalca in poustvarjalca slovenskih popevk, evergreenov, moderne glasbe, ipd., zavitih v lasten, kreativen glasbeni aranžma. Poroka je enkraten in eden najlepših življenjskih dogodkov, ki ga vse večkrat spremlja nežna glasba. Mladoporočenca najpogosteje pospremiva na civilnih obredih, kot tudi cerkvenih obredih porok, vse več pa je parov, ki se odločajo za umirjeno praznovanje poroke, ki ga po želji začiniva z glasbo kot zvočno kuliso. Z veseljem se prilagodiva glasbenim željam posameznega para.

Abuhi

Glasba
ABUHI smo 4 članski ansambel, ki igra in poje že od leta 2012. Po skupnem prepevanju v Akademskem pevskem zboru Maribor so bili naši inštrumenti vedno prisotni na tekmovanjih ter pripravah in so poskrbeli za odlično vzdušje. Doma smo iz različnih krajev okoli Uršlje gore, vsem pa nam je skupno ubrano štiriglasno petje ob instrumentalni spremljavi, ki ga z veseljem predstavljamo na vseh naših igranjih. Naš repertoar obsega igranje slovenskih narodno-zabavnih skladb in tujih zabavnih skladb. V našem repertoarju boste slišali od starejših pesmi pa vse do najnovejših hitov, kot tudi angleške plesne komade, hitre ritme rock'n'rolla. Repertoar je resnično obširen :) Z veseljem pa dogovorimo tudi o vaših najljubših komadih, ter naš repertoar po potrebi tudi prilagodimo. S svojo mladostjo, talentom in z dobro voljo venomer navdušimo poslušalce, ki se ob naših poskočnih ritmih hitro, ter z veseljem zavrtijo. Seveda je možna je tudi kakšna posebna glasbena želja, če jo le lahko izvedemo. Primerno za javne nastope, privat zabave, poroke, rojstnodnevne zabave, abrahame, igrali pa smo že tudi po tujini.
Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
envelopephone-handsetcrossmenu