Poročne lokacije

Izčrpen seznam najlepših lokacij za poroko v Sloveniji. ❤️ Vse poročne lokacije vključno z galerijami, cenami, mnenji strank in vsemi ključnimi podatki od kapacitete do jedilnika.

Zbrali smo najlepše lokacije za poroko v Sloveniji

icon under heading

Slovenijo odlikuje raznolikost poročnih lokacij in mi smo na enem mestu zbrali vse najboljše. Izbirata lahko med gradovi, hoteli, restavracijami, vilami in številnimi kotički v objemu narave. Na voljo so lokacije za intimne poroke ali velika slavja, lokacije za poroko na prostem ali v romantičnem zavetju štirih zidov. Glede na število gostov, stil vajine poroke in glede na to, od kod prihajata, bosta tu vsekakor našla to, kar iščeta.


do 80 oseb
€€
Naj se čaroben trenutek vajine večne obljube zgodi med mogočnimi zidovi gradu Bistra. Idilična lokacija, ki se nahaja blizu Ljubljane, je obdana z zelenjem ter izviri Ljubljanice.
do 60 oseb
€€
Preživita svoj poročni dan v objemu gozdov in ob zvokih narave. Vesnini vrtovi na gozdni jasi, stran od mestnega vrveža, so prava izbira za popolno intimno poroko.
do 150 oseb
€€
Svoj poročni dan v celoti preživita na enem mestu. Grad Mokrice vama pričara poroko v grajskem vzdušju ali pa čudovito poroko v naravi.
do 150 oseb
€€
Preživita svoj poročni dan v objemu magičnih rimskih vrelcev.
do 90 oseb
€€
Doživita poročno slavje v pristni slovenski gostilni z okusno kulinarično ponudbo.
do 150 oseb
€€
Nazdravita svoji poroki na posestvu Kleti penin Istenič. Čudovita pokrajina bizeljskih vinogradov bo vajinemu poročnemu dnevu postavila piko na i.
do 130 oseb
€€
Pristen kozolec s pridihom domačnosti poskrbi za vajino popolno poroko sredi neokrnjene narave.
do 150 oseb
€€
Doživita svojo poročno pravljico na Krvavcu. Magična poroka vaju tam čaka tako poleti, kot tudi pozimi.
do 40 oseb
€€
Romantična poroka v zavetju enega izmed najlepših gradov v Sloveniji, vama ponuja številne čudovite kotičke za prelepe poročne fotografije.
do 300 oseb
€€
Poročita se sredi prestolnice, kjer v parku Tivoli stoji edinstvena lokacija za prestižne poroke.
do 35 oseb
€€
Doživita pravo kraško poročno pravljico na intimnem poročnem slavju. Zavetje kraške vasice je prava izbira za majhno butično poroko.
do 150 oseb
€€
Združita poroko v naravi in eleganco ter se zaobljubita pod zvezdami.
do 120 oseb
€€
Doživita pravo morsko poroko z najlepšim razgledom na slovenski obali.
do 60 oseb
€€
Na skrajnem severovzhodu Slovenije, v Lendavi, stoji prenovljeni Hotel Cubis. Poročita se v intimnem zavetju sredi mestnega vrveža.
do 100 oseb
€€€
Slovenska Istra skriva idealen butični hotel, kjer bo vajin poročni dan prežet z vonjem borovcev, oljk in vinogradov.
do 80 oseb
€€
Privoščita si ekskluzivno in intimno poroko sredi starega mestnega jedra Kamnika. Celoten butični hotel je lahko namenjen samo vajinemu slavju.
do 100 oseb
€€
Doživita svoj prvi poljub kot mož in žena sredi Krajinskega parka Golte. Privoščita si poroko s čudovitim razgledom.
do 200 oseb
€€
Vikend poroka sredi narave. Privoščita si neomejeno zabavo in nedeljsko sproščanje ob bazenu.
do 300 oseb
€€
Poročita se v zavetju ekološke kmetije, sredi neokrnjene narave Polhograjskega hribovja.
do 90 oseb
€€
Čudovita poroka sredi narave. Zapečatita svojo ljubezen na Rajskem otoku in si privoščita intimno poročno slavje.
do 130 oseb
€€
Romantična poroka pod kozolcem. Izberita pristno slovensko gostilno z vrhunsko domačo hrano.
do 120 oseb
€€
Streljaj od Ljubljane si privoščita pravo grajsko poroko. Na Gradu Tuštanj je poleg civilnega obreda mogoče izpeljati še cerkveno poroko in razkošno poročno slavje.
do 120 oseb
€€
Poročita se nad oblaki. Najvišja poročna lokacija v Sloveniji čaka na vaju v vseh letnih časih. Še posebej magična bo vajina zimska poroka.
do 180 oseb
€€
Dvorec na obrobju haloških gričev velja za eno najbolj priljubljenih poročnih lokacij pri nas. Naj očara tudi vaju.
do 50 oseb
€€
Izberita enega najbolj ekskluzivnih poročnih prostorov pri nas. Poročita se sredi osrednje slovenske kulturne ustanove.
do 50 oseb
€€
Izberita poročno lokacijo le streljaj od prestolnice, ki vama poleg popolne zasebnosti ponuja čudovite razglede na okoliško pokrajino. Poročita se sredi neokrnjene narave.
do 200 oseb
€€
Le streljaj od središča prestolnice se skriva posestvo, ki pričara magično poročno slavje v naravi.
do 350 oseb
€€
Zaobljubita se v popolnoma prenovljenem Bled Rose hotelu. Privoščita si poroko s pogledom na Blejsko jezero, v senci mogočnega parka.
do 160 oseb
€€€
Hotel s 5 zvezdicami ponuja luksuzne poroke na obali. Prepustita se mediteranskemu vzdušju in odlični istrski kulinariki.
do 150 oseb
€€
Luksuzni hotel sredi Ljubljane ponuja možnost manjših ali večjih poročnih slavij. Notranji meščanski vrt omogoča popolno intimo pri izvedbi civilnega obreda.
do 120 oseb
€€
Skedenj 2 stoji ob potočku sredi gozda. Čudovita lesena zgradba ponuja prostor za romantično in intimno podeželsko poročno slavje.
do 70 oseb
€€
Hotel Triglav se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo. Svojim gostom že vrsto let izpolnjuje skoraj vse želje. Sama eleganca te lokacije bo vajino poroko popeljala na višjo raven.
do 150 oseb
€€€
V Grand Hotelu Toplice se lahko pohvalijo s skoraj 100-letno tradicijo prirejanja porok. Privoščita si poroko tik ob obali Blejskega jezera.
do 70 oseb
€€
Sredi Šaleške doline stoji romantična rezidenca z imenom Vila Široko. Z bogato zgodovino prežeta primestna vila je popolna lokacija za vajino magično in intimno poroko.
do 90 oseb
€€
Tudi vajina poroka lahko nosi pridih kraljeve poroke. Na mogočni pečini nad Blejskim jezerom bosta ustvarjala čudovite spomine in še bolj magične poročne fotografije.
do 70 oseb
€€
Vila Bled stoji v mirnem parku ob Blejskem jezeru. Nekoč je služila kot predsedniška palača, danes pa lahko gosti vajino elegantno in ekskluzivno poroko.
do 240 oseb
€€
Posestvo Brdo pri Kranju se lahko pohvali s prepletom prelepega parka, čudovitega ambienta in brezhibnih storitev. Je ena najbolj priljubljenih poročnih lokacij v Sloveniji.
do 60 oseb
€€€
Uresničita svojo poročno pravljico na Gradu Otočec. Romantično okolje gradu in narave vama z vrhunskimi storitvami omogoča čudovit poročni dan.
do 150 oseb
€€
Svojo poročno pravljico spišita na romantičnem Celjskem gradu, v Hotelu Celeia nadaljujta s poročnim slavjem in prvo poročno nočjo.
do 100 oseb
€€
Galerija okusov stoji v baročnem parku dvorca Novo Celje, kjer je pod krošnjami mogočnih dreves mogoče prirediti mistične in čarobne poroke.
do 55 oseb
€€
Grad Strmol je postavljen v romantično naravo in je kot naročen za poročne obrede in manjša slavja. Privoščita si poročno noč v butičnem grajskem hotelu.
do 150 oseb
€€
Posestvo Tri lučke vama omogoča poročno slavje sredi narave, s pogledom na vinograde. Na terasi s čudovitim razgledom se je mogoče osvežiti tudi v bazenu.
do 70 oseb
€€
Privoščita si s soncem obsijano poroko, le nekaj korakov od morja. Čudovita terasa nad najbolj romantičnim mestom v Sloveniji čaka na vaju.
do 200 oseb
€€
Skedenj stoji na samotnem polju in je idealna lokacija, če si želita poroke v naravi, kjer si tradicija in domačnost podata roke.
do 120 oseb
€€
Lokacija v objemu narave sredi Savinjske doline. Z ekskluzivnim najemom ponuja popolno intimo. Mogočen skedenj ji daje pridih domačnosti.
do 170 oseb
€€€
S čudovitim razgledom po Vipavski dolini lahko usodni “da” izrečeta na idiličnem dvorcu Zemono. Dvorec za svojimi zidovi skriva veliko zgodovine, a je hkrati pripravljen na vajino prihodnost.
do 100 oseb
€€
Dvor Jezeršek je intimen prostor za romantično poroko v objemu Kamniško - Savinjskih Alp. Tukaj si roko podajata tradicija in sodobnost, pohvalijo pa se lahko tudi z izvrstno kulinariko.
do 160 oseb
€€
Hiša posebne sorte leži ob kraški vinski cesti, v kraju z imenom Kodreti. Z ekskluzivnim najemom celotne lokacije, lahko pri njih doživita svojo sanjsko poroko.
do 90 oseb
€€€
Majhen dvorec Gredič stoji sredi Goriških brd. Obdan z vinogradi in sredozemskim vremenom je popolna izbira za poročni dan.
do 40 oseb
€€
Izpovejta si ljubezen s pogledom na mogočne gore in jezero Jasna. Vila Triglav je sodobna vila sredi neokrnjene narave, primerna za tiste, ki si želite intimne poroke.

Lokacije za poroko v Sloveniji

flower big
V Sloveniji se na leto zgodi dobrih 7000 porok. Najbolj priljubljen dan za sklepanje zakonskih zvez še vedno ostaja sobota, vedno več porok se zgodi v petek, sledijo ostali dnevi med tednom. Nemalokrat se zgodi, da morate bodoči mladoporočenci svojo sanjsko poročno lokacijo rezervirati več kot leto prej. A poročnih lokacij v Sloveniji je veliko. Tako, kot je raznolika naša država, tako raznolike so tudi poročne lokacije širom Slovenije. Gradovi in vile, hoteli in restavracije ter številne urbane lokacije ali kotički sredi narave nudijo pestro izbiro. Za vsak par, za vsak stil in za vse želje se najde nekaj.

Mogoče si želita v svoj poročni dan vključiti nekaj tradicije. Potem bodo lokacije sredi narave naravnost popolna izbira za vaju. Mogoče si želita slediti trendom iz tujine, ki vedno bolj prihajajo tudi k nam in bosta za svojo pravljico izbrala prefinjeno vilo ali hotel. Lahko pa seveda tradicijo združita z modernim pridihom in svojo stilsko dovršeno poroko priredita kjerkoli in jo s pomočjo naših zvestih poročnih ponudnikov popeljeta na višji nivo. 

Ne glede na to, iz katerega konca Slovenije prihajata in kje se bi rada poročila, povsod bosta našla pestro izbiro.

Včasih nam v veliki želji, pričakovanju in vznesenosti čustva zameglijo um. Odločitve se lahko sprejemajo prehitro in so lahko tudi napačne. Takrat je dobro ob sebi imeti osebo, ki ji zaupaš in bo namesto vaju razmišljala s trezno glavo. Predstavila vama bo vse prednosti in pomisleke, ki se porajajo ob izbire prave poročne lokacije za vaju. Zaupajta nam, da bomo našli popolno lokacijo za vajino poročno pravljico.

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

chevron-down