Poroka na gradu

Na svoj poročni dan si zaslužita, da se počutita kot kralj in kraljica. Poleg civilne lahko ponekod opravita tudi cerkveno poroko, saj imajo gradovi skoraj povsod vsaj en posvečen prostor. Za poročno slavje so ponavadi namenjena dvorišča, skrita za grajskim obzidjem. Čar poroke na gradu je namreč ta, da svojo ljubezen zapečatita tam, kjer se je v preteklosti pisalo že nešteto ljubezenskih zgodb.

do 90 oseb
€€€

Gredič

Majhen dvorec Gredič stoji sredi Goriških brd. Obdan z vinogradi in sredozemskim vremenom je popolna izbira za poročni dan.
Več informacij
do 40 oseb
€€

Grad Vinica

Romantična poroka v zavetju enega izmed najlepših gradov v Sloveniji, vama ponuja številne čudovite kotičke za prelepe poročne fotografije.
Več informacij
do 120 oseb
€€

Grad Tuštanj

Streljaj od Ljubljane si privoščita pravo grajsko poroko. Na Gradu Tuštanj je poleg civilnega obreda mogoče izpeljati še cerkveno poroko in razkošno poročno slavje.
Več informacij
do 55 oseb
€€

Grad Strmol

Grad Strmol je postavljen v romantično naravo in je kot naročen za poročne obrede in manjša slavja. Privoščita si poročno noč v butičnem grajskem hotelu.
Več informacij
do 60 oseb
€€€

Grad Otočec

Uresničita svojo poročno pravljico na Gradu Otočec. Romantično okolje gradu in narave vama z vrhunskimi storitvami omogoča čudovit poročni dan.
Več informacij
do 150 oseb
€€

Grad Mokrice

Svoj poročni dan v celoti preživita na enem mestu. Grad Mokrice vama pričara poroko v grajskem vzdušju ali pa čudovito poroko v naravi.
Več informacij
do 170 oseb
€€€

Dvorec Zemono

S čudovitim razgledom po Vipavski dolini lahko usodni “da” izrečeta na idiličnem dvorcu Zemono. Dvorec za svojimi zidovi skriva veliko zgodovine, a je hkrati pripravljen na vajino prihodnost.
Več informacij
do 180 oseb
€€

Dvorec Štatenberg

Dvorec na obrobju haloških gričev velja za eno najbolj priljubljenih poročnih lokacij pri nas. Naj očara tudi vaju.
Več informacij
do 100 oseb
€€

Dvor Jezeršek

Dvor Jezeršek je intimen prostor za romantično poroko v objemu Kamniško - Savinjskih Alp. Tukaj si roko podajata tradicija in sodobnost, pohvalijo pa se lahko tudi z izvrstno kulinariko.
Več informacij
do 150 oseb
€€

Celjski grad & Hotel Celeia

Svojo poročno pravljico spišita na romantičnem Celjskem gradu, v Hotelu Celeia nadaljujta s poročnim slavjem in prvo poročno nočjo.
Več informacij
do 90 oseb
€€

Blejski grad

Tudi vajina poroka lahko nosi pridih kraljeve poroke. Na mogočni pečini nad Blejskim jezerom bosta ustvarjala čudovite spomine in še bolj magične poročne fotografije.
Več informacij

Zakaj poroka na gradu?

Kraljeve poroke so nekaj posebnega in v Sloveniji imamo to srečo, da se jim z izbiro prave poročne lokacije lahko zelo približamo. Gradovi, ki so posejani po celotni državi, ponujajo možnost zelo razkošnih porok. Od prav posebnih in personaliziranih civilnih obredov, do tradicionalnih cerkvenih in svečanih poročnih pogostitev z ekskluzivno zabavo. Velike grajske dvorane ali s preteklostjo prežete grajske jedilnice, bodo popolna izbira za kraljevsko razvajanje. Marsikje je za obzidjem mogočnega gradu mogoče tudi prenočiti.

Najbolj priljubljeni slovenski gradovi med mladoporočenci so zagotovo Ljubljanski grad, Blejski in Celjski grad, Grad Otočec ter številni drugi manjši dvorci. Vsak v sebi skriva nekaj skrivnosti, ki samo čakajo, da jih odkrijeta. Odkrijta tudi izvrstno kulinariko, ki jo na naših gradovih pripravljajo vrhunski chefi. Za obzidjem gradu pa pripravita razkošno poročno slavje, ki bo navdušilo vse svate.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

envelopecross