Featured Image

Poroka Dolenjska

Dolenjska, dežela zelene narave in dobrega vina, je odlična lokacija za vaš poročni dan.

Čudovita in umirjena narava. Raznolika kulinarika in izbrana vina. Pokrajina premore kar nekaj povsem elitnih poročnih lokacij in hkrati lokacij, kjer je mogoče organizirati zelo sproščeno poročno slavje. Te ponavadi ležijo stran od mestnega vrveža, sredi neokrnjene narave, obdane z dolenjskimi griči. Griče krasijo gradovi, saj je Dolenjska pokrajina z največ gradovi pri nas.

cover photo
Mokrice 17
Mokrice 11
Mokrice 10
Svoj poročni dan v celoti preživita na enem mestu. Grad Mokrice vama pričara poroko v grajskem vzdušju ali pa čudovito poroko v naravi.
Več →
cover photo
festivalna dvorana istenic 9
festivalna dvorana istenic 21
festivalna dvorana istenic 19
festivalna dvorana istenic 12
Nazdravita svoji poroki na posestvu Kleti penin Istenič. Čudovita pokrajina bizeljskih vinogradov bo vajinemu poročnemu dnevu postavila piko na i.
Več →
cover photo
grad vinica mladoporocenca
grad vinica civilni obred
grad vinica zunanjost
grad vinica porocni par
Romantična poroka v zavetju enega izmed najlepših gradov v Sloveniji, vama ponuja številne čudovite kotičke za prelepe poročne fotografije.
Več →
cover photo
Gostilna Janc obok
Gostilna Janc mladoporocenca
Gostilna Janc porocno kolo
Gostilna Janc obred
Gostilna Janc porocna torta
Romantična poroka pod kozolcem. Izberita pristno slovensko gostilno z vrhunsko domačo hrano.
Več →
cover photo
mladoporocenca z gradom v ozadju otocec
Uresničita svojo poročno pravljico na Gradu Otočec. Romantično okolje gradu in narave vama z vrhunskimi storitvami omogoča čudovit poročni dan.
Več →
cover photo
dekoracija notranjega prostora tri lucke
zenin in nevesta ob bazenu tri lucke
posestvo letalski pogled tri lucke
porocni obred postavitev tri lucke 1
Posestvo Tri lučke vama omogoča poročno slavje sredi narave, s pogledom na vinograde. Na terasi s čudovitim razgledom se je mogoče osvežiti tudi v bazenu.
Več →
Background Photo

Zakaj poroka na Dolenjskem?

Na kaj pomislita, ko pomislita na Dolenjsko? Na zeleno naravo in dobra vina? Prav imata. Če si želita poroko s čudovitimi naravnimi kulisami in še boljšo kulinariko ter izbranimi vini, je Dolenjska prava pokrajina, kjer pričnita iskati svojo sanjsko poročno lokacijo. Izbira je pestra, še največ je gradov in lokacij za sanjsko poroko v naravi.

Mogočni gradovi omogočajo zelo glamurozna slavja, ki bodo navdušila prav vse. Pustita se razvajati tako, kot so to nekoč počeli bogati plemiči. Slavnostne jedi, omamna vina in nasploh razkošna okolica, vaju bodo popolnoma osvojili. Lahko pa se odločita tudi za poroko v objemu narave. Kotičkov, ki ponujajo čudovita slavja sredi gozdov in travnikov, kar mrgoli.

Na poroki na Dolenjskem ne smeta pozabiti še na njihovega posebneža. Vino cviček, ki je naša avtohtona vrsta ter je nežno rdeče barve, barve ljubezni. Brez njega poroka na Dolenjskem skoraj ne more miniti.

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.