Featured Image

Dodatne storitve

Za vsakega se najde nekaj pravega za vašo poroko — photo booth, animacije, varstvo otrok in še več.

Pivovarna Žirovnica

Pivovarna

Smo mala pivovarna iz Žirovnice, v kateri varimo več različnih vrst piva. Ker smo precej drzni po naravi, smo to vpeljali tudi v naše pivo. Poleg naše tradicionalne Academia IPE dobite tudi bolj drzne okuse Berliner-ja, ki predstavlja vso našo domišljijo in odprtost bolj specifičnim okusom; osvežite in ohladite se lahko tudi z izjemno pitnim Summer Ale-om, preprostim in lahkim Bierre De Gard-om ali močno in aromatično Carniola Red District IPA. Zelo ponosno se na prireditve, zabave in poroke pripeljemo z našim VW kombijem. Naenkrat lahko točimo kar 6 različnih vrst piva, ki so seveda prilagojena vašemu okusu. Točimo lahko vse od naših kreacij do vsakodnevnih klasik. Vsekakor smo prava izbira za zagotovljeno osvežitev vseh vaših gostov. Foto: http://www.katjajemec.si/

Gospod Booth

Foto stojnica

Foto Stojnica • Foto Booth • Foto Kotiček Eleganten gospod, vedno pripravljen na akcijo. Rad hodi po dogodkih in žurih. Njegova misija je, da ujame najbolj nasmejane in odštekane družbe. Znan je po tem, da vsakemu podari fotografijo. Gospod Booth omogoča: • Neomejen Tisk Fotografij • Pošiljanje na E-Pošto Njegove super moči: • Green-Screen ali ostala klasična ozadja • Digitalni Okvir v skladu s celostno podobo dogodka S sabo vedno prinese pestro izbiro zabavnih rekvizitov! Podarite svojim gostom unikatne, zabavne spomine.

Rubi in Rudi

Animacija in varstvo otrok

Smo podjetje Rubi in Rudi, ki že več kot 12. let pripravljamo in organiziramo različne dogodke za otroke po celi Sloveniji. Izkušnje pri svojem delu smo izpopolnjevali na delavnicah, otroških varstvih, porokah, poletnih taborih in praznovanjih. Za nepozaben in brezskrben poročni dan je potrebno misliti tudi na najmlajše goste, ki bodo na poroki. Izkušeni animatorji bodo poskrbeli za zabavo, animacijo in varstvo skozi igre, ustvarjanje, poslikavo in delavnice. Ves potreben material in rekvizite prinesemo s seboj. Smo prilagodljivi, zato se z vašimi željami obrnite na nas.

Magic shop

Poročni dodatki

V Magic shopu smo se zadnja leta specializirali tudi v ponudbi BALONOV, klasičnih in helij balonov, ki jih polnimo v naši trgovini v BTC-ju. BALONI so izredno kvalitetni, ponudba pa pestra. Z veseljem svetujemo in skupaj poiščemo najboljšo kombinacijo za vas. Magic shop ostaja ime za tradicijo in kvaliteto na slovenskem trgu, naše prodajalke pa se vedno potrdijo, da je vaša izkušnja pri nas prijetna in da se boste z veseljem vračali k nam. Za vsa vprašanja, želje, ideje in predloge smo vam vedno na voljo.

Sui Generis

Celovita organizacija poročnih plesov

V studiu Sui Generis (“Bodi to, kar si”) poskrbimo, da vajin prvi poročni ples ni le malenkosten trenutek na poročnem slavju, temveč okrog njega zgradimo zgodbo, vidva pa navdušita svate. Z osredotočenostjo na vajine želje, predznanje in temo poroke vama oblikujemo čarobne trenutke. Naš strokovni tim sestavljajo posamezniki z mnogoletnimi pedagoškimi izkušnjami in izkušnjami na področju poučevanja plesov. Z razvitim čutom za estetiko gibanja ne poskrbimo le za plesno koreografijo, temveč dajemo poudarek na celovito podobo posameznika in njegove okolice. Smo edini studio v Sloveniji, ki je specializiran za načrtovanje poročnih plesov ter vseh dogodkov na vajini poroki, ki so s plesom povezani. Poskrbimo, da bosta med plesom samozavestna, s svojo držo pa bosta med svati vzbujala občutke ljubezni in povezanosti. Več o našem načinu dela izveste na uvodnem pogovoru, na katerega vaju povabimo pred pričetkom sodelovanja

Šank prikolica

Strežba

Ste za nekaj drugačnega? Okusite novo dimenzijo strežbe. Želiš popestriti poroko, rojstnodnevno zabavo ali kakšen drug pomemben dogodek? Potem je najem ŠANK PRIKOLICE odlična rešitev za vas! Pripeljemo jo kamorkoli in kadarkoli. Nudimo tudi možnost najema strežbe.

Moveo

Varstvo otrok

Za sproščeno vzdušje vaših najmlajših in posledično tudi vas, ponujamo animacije za otroke na poroki. Otroci popestrijo in poskrbijo, da je vaš dan toliko bolj edinstven in nepozaben. Poskrbite za njihovo zabavo in hkrati za brezskrbno poroko. Postavimo otroški kotiček, kjer se mali nadobudneži zabavajo.

Fotkar

Fotografija

Najlepše trenutke želimo ovekovečiti. Tako živijo naprej kot spomini in spominki. Fotkar je odlična ideja za ustvarjanje, shranjevanje in deljenje spominov na posebne dni. Fotografiranje s fotkarjem je zabavno, enostavno, ‘stylish’, med seboj povezuje svate in ustvarja prijetno atmosfero za spoznavanje in druženje. Digitalne fotografije si lahko nemudoma pošljete na e-mail, jih delite z drugimi, na željo pa fotkar na licu mesta sliko tudi natisne v nekaj sekundah. Presenetite svoje goste in poročno zabavo popestrite s fotkarjem in s tem poskrbite, da se bodo vašega velikega dne spominjali radi in pogosto. Poskrbimo za celostno storitev od postavitve do pospravljanja tako, da se vi lahko 100% posvetite gostom. Za najboljšo photo booth izkušnjo priskrbimo ozadje (na voljo več kot 10 različnih ozadij), zabavne rekvizite, album, kamor lahko svatje nalepijo fotko in zapišejo misel, naše osebje pa poskrbi za animacijo in pomoč gostom pri slikanju. Fotko na željo personaliziramo z obstoječimi grafikami tako, da je oblikovno skladna s celostno podobo poroke.

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.