Featured Image

Poroka Celje

Oglejte si zakaj je poroka v Celju odlična izbira.

Odločita se za poroko v osrčju Slovenije. Srednjeveški gradovi, moderne restavracije in hoteli ter romantične vile, čakajo na vaju. V poročno fotografiranje vključita še obisk nasada hmelja, ki zagotovo zaznamuje ta del Slovenije. 

In ne pozabita…na Celjskem se je pred davnimi časi že zgodila ena velika ljubezenska zgodba. Zgodba o Veroniki in Frideriku. Sedaj je napočil čas, da vidva spišeta še eno.

cover photo
Rimske Terme vse Samo Rovan 550
Rimske Terme vse Samo Rovan 260
Rimske Terme vse Samo Rovan 603
Preživita svoj poročni dan v objemu magičnih rimskih vrelcev.
Več →
cover photo
Green Valley Glamping sunset
Green Valley Glamping seno
Green Valley Glamping Zajtrk
Green Valley Glamping visece mreze
Vikend poroka sredi narave. Privoščita si neomejeno zabavo in nedeljsko sproščanje ob bazenu.
Več →
cover photo
Rajski otok11
Rajski otok3
Rajski otok13
Rajski otok7 naslovna
Čudovita poroka sredi narave. Zapečatita svojo ljubezen na Rajskem otoku in si privoščita intimno poročno slavje.
Več →
cover photo
Razgledi z vrha zabava
Izberita poročno lokacijo le streljaj od prestolnice, ki vama poleg popolne zasebnosti ponuja čudovite razglede na okoliško pokrajino. Poročita se sredi neokrnjene narave.
Več →
cover photo
postavitev miz celjski grad
celjski grad zunaj 1
Svojo poročno pravljico spišita na romantičnem Celjskem gradu, v Hotelu Celeia nadaljujta s poročnim slavjem in prvo poročno nočjo.
Več →
cover photo
postavitev miz galerija okusov
park galerija okusov kategorija
Galerija okusov stoji v baročnem parku dvorca Novo Celje, kjer je pod krošnjami mogočnih dreves mogoče prirediti mistične in čarobne poroke.
Več →
cover photo
skedej kozolec lavender hill
Lokacija v objemu narave sredi Savinjske doline. Z ekskluzivnim najemom ponuja popolno intimo. Mogočen skedenj ji daje pridih domačnosti.
Več →
Background Photo

Zakaj poroka v Celju?

Na Celjskem se skriva ogromno čudovitih lokacij, kjer lahko začneta svojo skupno pot kot zakonca. Izbirata lahko med urbanimi porokami v hotelih in restavracijah, svojo ljubezen pa lahko skleneta tudi sredi narave ali na gradovih. Ti so polni ljubezenskih spominov in čas je, da tudi vidva dodata svojega. Za vsak okus in poročni stil, ki ga izbereta, lahko tukaj najdeta pravo lokacijo za vaju.

Mešanica elegance in sproščenosti je tista, ki si jo na svoji poroki zaželi veliko parov. Na celjskem koncu sta je lahko deležna marsikje. Številne lokacije ponujajo tudi možnost ekskluzivnega najema, ki vama na poročni dan omogoča veliko mero intime.

Vse kar potrebujeta na poroki na Celjskem in okolici, je ljubezen. Za vse ostalo bo dobro poskrbljeno.

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.