Featured Image

Poroka na Gorenjskem

Obkrožena s prečudovitimi gorami, rekami in gozdovi bo vaša poroka na Gorenjskem enkratno doživetje, ki se pritiče veličini tega srečnega dneva.

Gorenjska velja za eno najbolj priljubljenih pokrajin za poročna slavja pri nas. Eden izmed razlogov je zagotovo neokrnjena narava. Prečudoviti hribi in gore, zeleni gozdovi in smaragdne reke. Lokacij za poročno slavje je na Gorenjskem ogromno.

Med seboj se tudi zelo razlikujejo, zato Gorenjska lahko s svojo poročno ponudbo zadosti še kako zahtevnima bodočima mladoporočencema. Si želita poroke v naravi? V gostišču ali hotelu? Mogoče na gradu ali pa celo v gorah? Vse to je mogoče.

Poleg tega pa je Gorenjska popolna izbira, če si želita zares belo poroko. Poroka pozimi je najlepša v višjih predelih, kjer bo snega na pretek.

cover photo
GostilnaPrStarman 2
GostilnaPrStarman 12
GostilnaPrStarman 9
GostilnaPrStarman 7
Doživita poročno slavje v pristni slovenski gostilni z okusno kulinarično ponudbo.
Več →
cover photo
Kmetija na Lanisah 5
Kmetija na Lanisah 3
Kmetija na Lanisah 2
Kmetija na Lanisah 15
Pristen kozolec s pridihom domačnosti poskrbi za vajino popolno poroko sredi neokrnjene narave.
Več →
cover photo
hotel krvavec metanje riza po obredu
hotel krvavec zbiranje svatov
hotel krvavec zenin in nevesta
hotel krvavec pot med travniki
hotel krvavec porocni par pod zicnico
Doživita svojo poročno pravljico na Krvavcu. Magična poroka vaju tam čaka tako poleti, kot tudi pozimi.
Več →
cover photo
hotel md kamnik namizna dekoracija
hotel md kamnik na vrtu poljub
hotel md kamnik
Privoščita si ekskluzivno in intimno poroko sredi starega mestnega jedra Kamnika. Celoten butični hotel je lahko namenjen samo vajinemu slavju.
Več →
cover photo
Rozka Nika in Neja Photography porocni par
Rozka Manca Photograph vecerja
Rozka Albumweddings porocni spalir
Poročita se nad oblaki. Najvišja poročna lokacija v Sloveniji čaka na vaju v vseh letnih časih. Še posebej magična bo vajina zimska poroka.
Več →
cover photo
Zaobljubita se v popolnoma prenovljenem Bled Rose hotelu. Privoščita si poroko s pogledom na Blejsko jezero, v senci mogočnega parka.
Več →
cover photo
zunanji lounge koticek skedenj
Skedenj 2 stoji ob potočku sredi gozda. Čudovita lesena zgradba ponuja prostor za romantično in intimno podeželsko poročno slavje.
Več →
cover photo
zenin in nevesta na pomolu hotel triglav
Hotel Triglav se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo. Svojim gostom že vrsto let izpolnjuje skoraj vse želje. Sama eleganca te lokacije bo vajino poroko popeljala na višjo raven.
Več →
cover photo
porocna dekoracija mize grand hotel toplice
porocni starniski avto grand hotel toplice
V Grand Hotelu Toplice se lahko pohvalijo s skoraj 100-letno tradicijo prirejanja porok. Privoščita si poroko tik ob obali Blejskega jezera.
Več →
cover photo
bled blejski grad
porocna miza blejski grad
glavno omizje blejski grad
catering ribe blejski grad
blejski grad iz jezera
Tudi vajina poroka lahko nosi pridih kraljeve poroke. Na mogočni pečini nad Blejskim jezerom bosta ustvarjala čudovite spomine in še bolj magične poročne fotografije.
Več →
cover photo
vila bled pogled z jezera 1
porocni obred na vrtu vila bled
Vila Bled stoji v mirnem parku ob Blejskem jezeru. Nekoč je služila kot predsedniška palača, danes pa lahko gosti vajino elegantno in ekskluzivno poroko.
Več →
cover photo
prihod s kocijo brdo pri kranju
racji otok ponoci brdo pri kranju
Posestvo Brdo pri Kranju se lahko pohvali s prepletom prelepega parka, čudovitega ambienta in brezhibnih storitev. Je ena najbolj priljubljenih poročnih lokacij v Sloveniji.
Več →
cover photo
Grad Strmol lokacija
Grad Strmol je postavljen v romantično naravo in je kot naročen za poročne obrede in manjša slavja. Privoščita si poročno noč v butičnem grajskem hotelu.
Več →
cover photo
dekoracija okrogle mize skedenj
Skedenj stoji na samotnem polju in je idealna lokacija, če si želita poroke v naravi, kjer si tradicija in domačnost podata roke.
Več →
cover photo
priprava za obred dvor jezersek
porocna dvorana dvor jezersek 1
porocna obleka dvor jezersek
porocno dvorisce dvor jezersek
vhod dvor jezersek
Dvor Jezeršek je intimen prostor za romantično poroko v objemu Kamniško - Savinjskih Alp. Tukaj si roko podajata tradicija in sodobnost, pohvalijo pa se lahko tudi z izvrstno kulinariko.
Več →
Background Photo

zakaj poroka na gorenjskem?

Gorenjska skriva enega izmed najlepših poročnih krajev pri nas. To je Bled. Na Bledu se vsako leto zgodi ogromno porok. Za svojo poročno lokacijo si ta gorenjski biser radi izberejo tako tujci, kot tudi Slovenci.

A Gorenjska še zdaleč ni samo Bled. Poroka na Gorenjskem je poroka sredi neokrnjene narave, sredi gozdov, obkrožena z mogočnimi vrhovi in čudovitimi razgledi. Magično kuliso porokam na Gorenjskem dajejo tudi smaragdne reke in mistična jezera. Bolj prestižnim porokam so na voljo številni hoteli ali gostišča, ki s svojo ponudbo ne razočarajo, tistim, ki pa si želite bolj sproščenega vzdušja, pa so na voljo tradicionalni skednji oziroma kozolci in pa seveda neokrnjena narava.

Posebnost Gorenjske je tudi ta, da ponuja kar nekaj možnosti, da svojo poroko obarvata popolnoma v belo. Vedno bolj priljubljene zimske poroke so lahko v celoti bele v višjih predelih, kjer so vama na voljo kapacitete na naših smučiščih.

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.