Featured Image

Poroka pod kozolcem

Za pridih domačnosti in pristnosti se odločita za poroko pod kozolcem.

Ali sta vedela, da kozolcev ni nikjer drugje na svetu, razen na območjih, kjer živijo Slovenci? Kozolci so tako simbol slovenstva in ena največjih značilnosti našega podeželja. V osnovi gre za poroke na prostem, ki pa so precej bolj sproščene, kot ostali stili porok. Velikokrat poroke pod kozolcem potekajo v stilu poročnega piknika. Prav tako se na lokaciji lahko opravi še civilni obred.

cover photo
Kmetija na Lanisah 5
Kmetija na Lanisah 3
Kmetija na Lanisah 2
Kmetija na Lanisah 15
Pristen kozolec s pridihom domačnosti poskrbi za vajino popolno poroko sredi neokrnjene narave.
Več →
cover photo
posestvo frjan porocni obred
posestvo frjan porocni objem
posestvo frjan po obredu
posestvo frjan porocni poljub po obredu
Poročita se v zavetju ekološke kmetije, sredi neokrnjene narave Polhograjskega hribovja.
Več →
cover photo
Gostilna Janc obok
Gostilna Janc mladoporocenca
Gostilna Janc porocno kolo
Gostilna Janc obred
Gostilna Janc porocna torta
Romantična poroka pod kozolcem. Izberita pristno slovensko gostilno z vrhunsko domačo hrano.
Več →
cover photo
lounge Orehov Gaj
Le streljaj od središča prestolnice se skriva posestvo, ki pričara magično poročno slavje v naravi.
Več →
cover photo
zunanji lounge koticek skedenj
Skedenj 2 stoji ob potočku sredi gozda. Čudovita lesena zgradba ponuja prostor za romantično in intimno podeželsko poročno slavje.
Več →
cover photo
dekoracija okrogle mize skedenj
Skedenj stoji na samotnem polju in je idealna lokacija, če si želita poroke v naravi, kjer si tradicija in domačnost podata roke.
Več →
cover photo
skedej kozolec lavender hill
Lokacija v objemu narave sredi Savinjske doline. Z ekskluzivnim najemom ponuja popolno intimo. Mogočen skedenj ji daje pridih domačnosti.
Več →
Background Photo

Zakaj poroka pod kozolcem?

Za pristno in domačo tradicionalno poroko izberita poroko pod kozolcem. Tradicionalni običaji, pred in med poročnim slavjem, so na slovenskih porokah še vedno zelo prisotni in priljubljeni. In takšnim obredom pritiče tudi izbira primerne poročne lokacije. Pridih domačnosti in stik z lokalnim okoljem, je marsikateremu paru zelo pomemben, ni pa odveč pomisliti tudi na svoje svate, kje se bodo počutili najbolj sproščeno. V tem primeru je poroka pod kozolcem najboljša izbira.
Številne lokacije po državi, ki ponujajo možnost poroke pod kozolcem, ponujajo tudi možnost ekskluzivnega najema posestva. Tako vama in vajinim gostom zagotovita najvišjo stopnjo intime in sproščenega druženja. Istočasno vama lokacije ponujajo precej proste roke pri odločitve glede kulinarike, s katero bosta razvajala svoje goste.
Poroka pod kozolcem je zagotovo najbolj sproščena oblika poročnega slavja in je primerna za tiste pare, ki vam poročni protokoli niso blizu.

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.