Featured Image

Poroka na Krasu

Poroke na Krasu so vedno privlačna izbira, ki navdušuje ne glede na letni čas.

Poroka na Krasu ima svoj poseben čar. Romantiko je mogoče čutiti na vsakem koraku. Sprehodita se skozi majhne kamnite vasice in med starimi cerkvicami ter poiščita kotičke, ki vama bodo prinesli najlepše poročne fotografije. Poleg idilične narave vaju na Krasu čaka tudi odlična kulinarika. Domača aromatična vina in izbrane mesnine, s pršutom na čelu. Svatom lahko marsikje ponudita tudi degustacijo vin.

cover photo
ASA Residence zunanjost naslovna
ASA Residence porocni par z mavrico v ozadju
ASA Residence porocni obred
ASA Residence porocna torta
ASA Residence porocna miza
Doživita pravo kraško poročno pravljico na intimnem poročnem slavju. Zavetje kraške vasice je prava izbira za majhno butično poroko.
Več →
cover photo
vecerja hisa posebne sorte
lokacija hisa posebne sorte
Hiša posebne sorte leži ob kraški vinski cesti, v kraju z imenom Kodreti. Z ekskluzivnim najemom celotne lokacije, lahko pri njih doživita svojo sanjsko poroko.
Več →
Background Photo

Zakaj poroka na Krasu?

Poroka na Krasu je vedno romantična in vedno privlačna. Ne glede na letni čas, v katerem se bosta odločila zanjo. Zaznamuje jo čudovita narava, kjer se slikovite vasice zlivajo s sredozemsko okolico. Izberita lokacijo, ki vama je pisana na kožo in dodajta še cerkveno poroko v eni izmed mnogih majhnih cerkva, ki jih na Krasu ne manjka. Odločita se lahko za intimno poroko ali večje poročno slavje. V zavetju izbrane poročne lokacije bo poročna zabava potekala sproščeno in v duhu vajine ljubezni.

Vajin poročni dan na Krasu bo imel prav posebno barvno paleto. Samo pomislita na pisane kraške travnike in čudovite vinograde v kateremkoli letnem času. V to misel zarišita še svojo poroko in zgodil se bo vajin sanjski dan.

Izberita vilo ali prav posebno restavracijo, iz katere bo v času slavnostne večerje zadišalo po kraških dobrotah. In ko na Krasu zaveje veter, zadiši tudi po mediteranu. Takrat bo poroka zamikala še tiste neporočene.

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.