Featured Image

Videosnemalci

Naši profesionalni videosnemalci bodo ujeli vse najboljše trenutke vaše poroke, ki si jih boste vsakič z veseljem ogledovali.

Satuara

Videograf

Živjo, sem Aljaž! Sem snemalec v ekipi Satuara in sem odraščal na ranču, obdan z naravo, živalmi in hribi. Ker je narava spontana in nepredvidljiva sem postal pristaš spontanih trenutkov saj so le ti, najbolj pristni. Ko nastopi dan poroke, čas mine hitreje. Poročni video vam omogoči podoživljanje vajinega dneva v počasnejšem ritmu ter vama omogoči videti trenutke katerih sama morda niti opazila nista. Sem avanturist, popotnik, potapljač, plezalec in ljubitelj narave. Vse našteto oblikuje moj pogled na detajle, katere včasih kar spregledamo, jih imamo za samoumevne, a so ravno ti tisti, ki največ pomenijo. Solze sreče sorodnikov, igra otrok ali pa iskrivi pogledi med nazdravljanjem s penino… Veste o katerih trenutkih govorim, a ne?

Nik Čebulec

Videograf

Živjo, sem Nik. Videograf z večletnimi izkušnjami v poročni in komercialni video produkciji. Snemanje porok mi je vedno v užitek. Preprosto obožujem pozitivno energijo, sproščeno vzdušje in pristna čustva, ki zaznamujejo poročni dan. Skrita solza, ki spolzi po nevestinem licu, topli objemi staršev in lepe želje prijateljev – v čast mi je, ko pari vse te čarobne trenutke delijo tudi z mano.

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.