Featured Image

Poroka na gradu

Izberete enega izmed mnogih slovenskih gradov in dvorcev in na tej poročni lokaciji doživite pravo kraljevsko poroko.

Na svoj poročni dan si zaslužita, da se počutita kot kralj in kraljica. Poleg civilne lahko ponekod opravita tudi cerkveno poroko, saj imajo gradovi skoraj povsod vsaj en posvečen prostor. Za poročno slavje so ponavadi namenjena dvorišča, skrita za grajskim obzidjem. Čar poroke na gradu je namreč ta, da svojo ljubezen zapečatita tam, kjer se je v preteklosti pisalo že nešteto ljubezenskih zgodb.

cover photo
Mokrice 17
Mokrice 11
Mokrice 10
Svoj poročni dan v celoti preživita na enem mestu. Grad Mokrice vama pričara poroko v grajskem vzdušju ali pa čudovito poroko v naravi.
Več →
cover photo
grad vinica mladoporocenca
grad vinica civilni obred
grad vinica zunanjost
grad vinica porocni par
Romantična poroka v zavetju enega izmed najlepših gradov v Sloveniji, vama ponuja številne čudovite kotičke za prelepe poročne fotografije.
Več →
cover photo
Grad Tusanj porocna kocija
Grad Tusanj obred na vrtu
Grad Tusanj naslovna
Grad Tusanj civilna poroka naslovna
Grad Tusanj pogostitev
Grad Tusanj obred na dvoriscu
Streljaj od Ljubljane si privoščita pravo grajsko poroko. Na Gradu Tuštanj je poleg civilnega obreda mogoče izpeljati še cerkveno poroko in razkošno poročno slavje.
Več →
cover photo
Grad Statenberg dvorisce naslovna
Grad Statenberg pogostitev
Dvorec na obrobju haloških gričev velja za eno najbolj priljubljenih poročnih lokacij pri nas. Naj očara tudi vaju.
Več →
cover photo
bled blejski grad
porocna miza blejski grad
glavno omizje blejski grad
catering ribe blejski grad
blejski grad iz jezera
Tudi vajina poroka lahko nosi pridih kraljeve poroke. Na mogočni pečini nad Blejskim jezerom bosta ustvarjala čudovite spomine in še bolj magične poročne fotografije.
Več →
cover photo
mladoporocenca z gradom v ozadju otocec
Uresničita svojo poročno pravljico na Gradu Otočec. Romantično okolje gradu in narave vama z vrhunskimi storitvami omogoča čudovit poročni dan.
Več →
cover photo
postavitev miz celjski grad
celjski grad zunaj 1
Svojo poročno pravljico spišita na romantičnem Celjskem gradu, v Hotelu Celeia nadaljujta s poročnim slavjem in prvo poročno nočjo.
Več →
cover photo
Grad Strmol lokacija
Grad Strmol je postavljen v romantično naravo in je kot naročen za poročne obrede in manjša slavja. Privoščita si poročno noč v butičnem grajskem hotelu.
Več →
cover photo
zemono osvetlitev
Zemono night 09 1 1
S čudovitim razgledom po Vipavski dolini lahko usodni “da” izrečeta na idiličnem dvorcu Zemono. Dvorec za svojimi zidovi skriva veliko zgodovine, a je hkrati pripravljen na vajino prihodnost.
Več →
cover photo
priprava za obred dvor jezersek
porocna dvorana dvor jezersek 1
porocna obleka dvor jezersek
porocno dvorisce dvor jezersek
vhod dvor jezersek
Dvor Jezeršek je intimen prostor za romantično poroko v objemu Kamniško - Savinjskih Alp. Tukaj si roko podajata tradicija in sodobnost, pohvalijo pa se lahko tudi z izvrstno kulinariko.
Več →
cover photo
porocni obred gredic
grad gredic
Majhen dvorec Gredič stoji sredi Goriških brd. Obdan z vinogradi in sredozemskim vremenom je popolna izbira za poročni dan.
Več →
Background Photo

Zakaj poroka na gradu?

Kraljeve poroke so nekaj posebnega in v Sloveniji imamo to srečo, da se jim z izbiro prave poročne lokacije lahko zelo približamo. Gradovi, ki so posejani po celotni državi, ponujajo možnost zelo razkošnih porok. Od prav posebnih in personaliziranih civilnih obredov, do tradicionalnih cerkvenih in svečanih poročnih pogostitev z ekskluzivno zabavo.

Velike grajske dvorane ali s preteklostjo prežete grajske jedilnice, bodo popolna izbira za kraljevsko razvajanje. Marsikje je za obzidjem mogočnega gradu mogoče tudi prenočiti.

Najbolj priljubljeni slovenski gradovi med mladoporočenci so zagotovo Ljubljanski grad, Blejski in Celjski grad, Grad Otočec ter številni drugi manjši dvorci. Vsak v sebi skriva nekaj skrivnosti, ki samo čakajo, da jih odkrijeta. Odkrijta tudi izvrstno kulinariko, ki jo na naših gradovih pripravljajo vrhunski chefi. Za obzidjem gradu pa pripravita razkošno poročno slavje, ki bo navdušilo vse svate.

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.