Featured Image

Tiskovine

Poročne tiskovine in vabila naših mojstrov pričarajo tisto pravo vzdušje na vsaki poroki.

Elegant Calligraphy

Kaligrafija

Začetek moje poti v svet kaligrafije je ljubezen. Tako preprosto in hkrati tako močno. Čas za kaligrafijo je napočil, ko sem želela združiti umetnost in planiranje najine poroke. Kaligrafsko pero je končno prejelo vso pozornost in znanje ter mi pomagalo ustvariti čisto posebno – mojo kaligrafijo. Ta nosi prvine moderne kaligrafije s klasično eleganco copperplate tehnike iz angleških pergamentov. Ker verjamem v moč osebne note, detajlov in pozornosti do bližnjih, posledično uživam v pisanju s klasičnim copperplate peresom in v izdelovanju raznolikih personaliziranih izdelkov (od imenskih tablic, naslovov in tabel do tvoje najbolj nore želje). Kaligrafija je elegantna, brezčasna in unikatna. Vsaka beseda s kaligrafijo je edinstvena in poskrbi, da se oseba prav tako tudi počuti – edinstveno. Kaligrafija je moja svoboda in ljubezen ter jo z veseljem delim z vami.

Poročna trgovina

Poročna vabila in dodatki za poroko

Poročna trgovina je spletni portal, kjer bosta na enem mestu našla vse za vajino poroko! Dovolita, da postanemo del vajinega poročnega dne. Med pestro izbiro poročnih vabil poiščita tista, ki so vama najljubša. Oblikovali bomo besedilo, vabila natisnili, skrbno zapakirali in čez nekaj dni poslali na vajin naslov. Prav tako skrbno izdelamo tudi poročne zahvale, sedežne rede, poročne menije, naprsne šopke, poročne konfete, blazinice za poročna prstana… Z napisom ali parčkom bomo okrasili vajino poročno torto, nismo pa pozabili niti na ostalo poročno dekoracijo, saj v naši ponudbi najdete tudi mašne na poteg, cvetlične lističe, balone, okrasne napise, lampione, poročne sveče… Da bosta tako nevesta kot ženin izgledala popolno, smo poskrbeli s ponudbo številnih modnih dodatkov (tiare, lasni obroči, ogrlice, uhani, podvezice, tančice, boleri, leseni metuljčki, kravate…). Tu pa se naša ponudba sploh še ne konča. Dobrodošla v zakladnici najlepših poročnih izdelkov na www.porocna-trgovina.com.

Poročni klik

Tiskovine

V poročni skupnosti Poročni Klik najdete čudovite poročne spletne strani, ki ponujajo nekaj več kot le lep spomin. Naše poročne spletne strani vsebujejo sistem s katerim bo organizacija, spremljanje udeležbe ter želja vajinih svatov postala mala malica. Svate bosta lahko hitro in enostavno vodila skozi celotni potek poročnega dne, vključno z razporedom pred in po njem, navodili za pot, izbiro obroka in še veliko več. Vsako stran lično izdelamo po vajinih željah ali pa izbereta enega izmed že obstoječih dizajnov, ki jih ponujamo. Spletna stran s sistemom omogoča, da sta tako vidva, kot vajini svatje glede sprememb oz. novosti vedno na tekočem.. Da bi bil vajin poročni dan tudi estetsko dovršen in usklajen s celotno podobo, ponujamo izdelavo številnih tiskovin, ki jih oblikujemo posebej za vaju. V primeru, da celostne podobe poročnega dne še nimata izdelane, vama z veseljem priskočimo na pomoč..

Andreja Franko

Tiskovine

Sem Andreja Franko.Navdušena sem starinskim (vintage) slogom in nad lesom ter pohištvom naših babic. Preplet tega predstavlja moja Blanja. Na začetku so me navdihlile predvsem te stare deske, ki so ležale kakšnem v pozabljenem kotu. Deske, ki bi lahko bile z malo barve in kakšnim napisom, mnogo več. Tudi večina mojih sedanjih desk pooseblja to moje navdušenje. Napisi so zabrisani, robovi pobrušeni, tudi pisava je v tem stilu… V zadnjem času je večina mojih izdelkov namenjena prav porokam…Zakaj poroke? Ker so izdelki pri poroki mnogo več kot le deska z napisom. So delček večje stvari in povezani z drugimi ponudniki spletejo edinstveno zgodbo. Vajino zgodbo. Zelo rada prisluhnem vajinim željam pa tudi sama sem nenehno v iskanju novih idej kaj dodati, kateri izdelki bi bili čudovit dodaten detajl v vajinem dnevu.

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.