Tiskovine

Andreja Franko

Tiskovine
Sem Andreja Franko.Navdušena sem starinskim (vintage) slogom in nad lesom ter pohištvom naših babic. Preplet tega predstavlja moja Blanja. Na začetku so me navdihlile predvsem te stare deske, ki so ležale kakšnem v pozabljenem kotu. Deske, ki bi lahko bile z malo barve in kakšnim napisom, mnogo več. Tudi večina mojih sedanjih desk pooseblja to moje navdušenje. Napisi so zabrisani, robovi pobrušeni, tudi pisava je v tem stilu… V zadnjem času je večina mojih izdelkov namenjena prav porokam...Zakaj poroke? Ker so izdelki pri poroki mnogo več kot le deska z napisom. So delček večje stvari in povezani z drugimi ponudniki spletejo edinstveno zgodbo. Vajino zgodbo. Zelo rada prisluhnem vajinim željam pa tudi sama sem nenehno v iskanju novih idej kaj dodati, kateri izdelki bi bili čudovit dodaten detajl v vajinem dnevu.

Poročni klik

Tiskovine
V poročni skupnosti Poročni Klik najdete čudovite poročne spletne strani, ki ponujajo nekaj več kot le lep spomin. Naše poročne spletne strani vsebujejo sistem s katerim bo organizacija, spremljanje udeležbe ter želja vajinih svatov postala mala malica. Svate bosta lahko hitro in enostavno vodila skozi celotni potek poročnega dne, vključno z razporedom pred in po njem, navodili za pot, izbiro obroka in še veliko več. Vsako stran lično izdelamo po vajinih željah ali pa izbereta enega izmed že obstoječih dizajnov, ki jih ponujamo. Spletna stran s sistemom omogoča, da sta tako vidva, kot vajini svatje glede sprememb oz. novosti vedno na tekočem.. Da bi bil vajin poročni dan tudi estetsko dovršen in usklajen s celotno podobo, ponujamo izdelavo številnih tiskovin, ki jih oblikujemo posebej za vaju. V primeru, da celostne podobe poročnega dne še nimata izdelane, vama z veseljem priskočimo na pomoč..
Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
envelopephone-handsetcrossmenu