Načrtovalka porok Karin

Moja prijazna, kreativna in profesionalna ekipa bo poskrbela, da bo vajin poročni dan najbolj romantičen dan v vajinem življenju. Zaslužita si ga.

Živjo, sem Karin in z veseljem bom vajina načrtovalka poroke.

Imata vprašanja o organizaciji porok? Kontaktirajta me in vse vama bom razjasnila.
Sem načrtovalka porok z diplomo Akademije za organizatorje porok in več kot 10-letnimi izkušnjami v turizmu in organizaciji dogodkov. 

V veliko čast si bom štela, če bom lahko del vajine poroke. Z največjim veseljem in zanosom vama bom pomagala ustvariti enega najlepših dni v vajinem življenju.

Ljubezen in sreča parov sta tista, ki me napolnita z energijo, to pa z veseljem vložim v organizacijo poročnega dne. A hitro bosta spoznala, da porok ne načrtujem samo zato, ker obožujem ljubezenske zgodbe.

Načrtovanje porok je mnogo več kot samo ustvarjanje novih poročnih pravljic. Sestoji iz številnih majhnih podrobnosti, logistike in kreativnosti, ki jih zmore v celoto sestaviti samo zavzet organizator in velik perfekcionist. Na srečo sem jaz točno to.

Tudi za vaju bom svoje znanje in izkušnje združila v edinstveno in osebno izkušnjo.

Wedding Planner karin signature
Karin, Lake Bled wedding planner

Kako načrtovalka porok pomaga bodočim mladoporočencem?

flower big
1. Svetovanje
Uvodni pogovor, ki vključuje pregled vajinih želja in možnosti ter vama odgovori na marsikatero vprašanje.
2. Ideje & načrtovanje
Tekom načrtovanja se bomo večkrat pogovorili v živo ali preko telefona ter vaju sproti obveščali o poteku organizacije.
3. Izvedba
Naši poročni organizatorji bodo poskrbeli, da bo vajin poročni dan potekal točno tako, kot sta si zamislila od začetka do konca. Hkrati vama bom v oporo tekom celotnega dne.

Prijazne besede parov, ki so se odločili za organizacijo poroke z nami

flower big
k-d

K & D

Na poročni dan sva vedela, da nama ni treba ničesar skrbeti, ker so Karin in njena ekipa poskrbeli za vse. Vsak majhen detajl, za vse je bilo do potankosti poskrbljeno. Res sva hvaležna, da sva izbrala Karin, ne bi se mogla odločiti za boljšo organizatorko porok! Z veseljem jo priporočava vsakemu paru, ki se pripravlja na poroko.
m-t

M & T

Karin nama je pomagala ublažiti kakršen koli stres tekom organizacije poroke. Nudila je koristne nasvete in poskrbela, da nisva potrebovala vsega narediti sama, obenem pa sva vedno vedela kaj se dogaja. Na “generalki” je izkušeno držala vajeti v rokah ter poskrbela za zabavno in prijetno vzdušje. Poročni dan je bil seveda čudovit in brezhiben! Hvala Karin :)
a-l

A & L

Karin je fenomenalna! Izredno zorganizirana, prilagodljiva, ustvarjalna in vedno zabavna. Povezala naju je z odličnimi ponudniki, organizirala obiske lokacij, predvsem pa odlično koordinirala dan poroke. To je bila daleč najboljša naložba za najino poroko. Zaradi njene pomoči sva bila občutno razbremenjena in celo prihranila sva na stroških!

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

chevron-downchevron-right