Načrtovalka porok Karin

Moja prijazna, kreativna in profesionalna ekipa bo poskrbela, da bo vajin poročni dan najbolj romantičen dan v vajinem življenju. Zaslužita si ga.
Hitre povezave

Živjo, sem Karin in z veseljem bom vajina načrtovalka poroke.

Imata vprašanja o organizaciji porok? Kontaktirajta me in vse vama bom razjasnila.
Sem načrtovalka porok z diplomo Akademije za organizatorje porok in več kot 10-letnimi izkušnjami v turizmu in organizaciji dogodkov. 

Karin wedding planner profile

V veliko čast si bom štela, če bom lahko del vajine poroke. Z največjim veseljem in zanosom vama bom pomagala ustvariti enega najlepših dni v vajinem življenju.

Ljubezen in sreča parov sta tista, ki me napolnita z energijo, to pa z veseljem vložim v organizacijo poročnega dne. A hitro bosta spoznala, da porok ne načrtujem samo zato, ker obožujem ljubezenske zgodbe.

Načrtovanje porok je mnogo več kot samo ustvarjanje novih poročnih pravljic. Sestoji iz številnih majhnih podrobnosti, logistike in kreativnosti, ki jih zmore v celoto sestaviti samo zavzet organizator in velik perfekcionist. Na srečo sem jaz točno to.

Tudi za vaju bom svoje znanje in izkušnje združila v edinstveno in osebno izkušnjo.

Karin signature

Kako načrtovalka porok pomaga bodočim mladoporočencem?

Karin giving advice

1. Svetovanje

Uvodni pogovor, ki vključuje pregled vajinih želja in možnosti ter vama odgovori na marsikatero vprašanje.

karin

2. Ideje & načrtovanje

Tekom načrtovanja se bomo večkrat pogovorili v živo ali preko telefona ter vaju sproti obveščali o poteku organizacije.

Karin execution

3. Izvedba

Naši poročni organizatorji bodo poskrbeli, da bo vajin poročni dan potekal točno tako, kot sta si zamislila od začetka do konca. Hkrati vama bom v oporo tekom celotnega dne.

user-profile-pic
Klemen O
Verified Customer
Karin je odlična planerka poroke. Ima razdelano vso časovnico in pomaga pri organizaciji da se vse spelje kot mora. Pomagala nama je z pripravo poroke na Blejskem gradu, ki je potekala odlično!
user-profile-pic
Saša Prelog
Verified Customer
Aleksandra nama je pomagala pri načrtovanju poroke, kar je bistveno olajšalo cel proces. Vedno sva se lahko zanesla na to, da nama bo pravočasno dala vedeti, da je treba sprejeti neko odločitev, nama sestavila seznam priporočenih izvajalcev, da nama tega ni bilo treba raziskovati. Popolnoma je razumela najino vizijo za poroko in nanjo mislila na vsakem koraku načrtovanja. Predlagala je izboljšave in dodatne dejavnosti in nama pomagala izpolniti najine želje in prilagoditi dan tako, da je nama najbolj ustrezalo. Še največ pa je bila vredna pomoč na dan poroke, saj sva tako lahko popolnoma brez stresa uživala v najinem dnevu, ona pa je mislila na vse, usmerjala izvajalce, popravljala napake, usmerjala goste in mislila na časovnico dneva. Poleg tega je Aleksandra tudi super oseba, s katero sva se odlično razumela in s katero je bilo res prijetno sodelovati tega pol leta, kolikor je trajalo načrtovanje poroke :)
user-profile-pic
Tamara Šijanec
Verified Customer
Pozdravljeni vsi, kateri se kmalu poročite. Če želite najboljšo pomoč pri svoji poroki, najemite Karin weddings & events. Je zanesljiva, polna odličnih idej, odzivna, pogajalska, odlična v izpolnjevanju želja (čudnih, smešnih, neobičajnih), ki jih imamo bodoči mladoporočenci. Torej Karin je vse, kar potrebujete, da bo vaš poročni dan, NAJLEPŠI DAN. Tamara & Stane
user-profile-pic
Francella Aguilar
Verified Customer
They made my commitment a very important and beautiful moment!! ❤️
user-profile-pic
Edina Vehabović
Verified Customer
Sodelovala sva s Petro, ki nama je prihranila marsikatero skrb. Vedno nasmejana, pozitivna, super punca! Hvala Petra za vse!!

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.