Featured Image

Plačilni pogoji

Oglejte si naše plačilne pogoje, da bo organizacija vaše nepozabne poroke brezskrbna.
Hitre povezave

Naši plačilni pogoji so preprosti in transparentni

Naše poslovanje je vedno pregledno. Skupaj bomo dorekli plačilne pogoje, ki so za vaju najbolj primerni. Lahko se dogovorimo tudi za plačilo na obroke. Imejta pa v mislih, da imajo ponudniki poročnih storitev (fotografi, snemalci, poročne lokacije itd.) svoje plačilne pogoje. Njihove storitve je običajno potrebno poravnati pred poroko.

Polog

Plačilo pologa je potrebno in znesek se ne povrne. Znesek vključuje rezervacijo datuma poroke in poročnega slavja. Polog se odšteje od končnega računa, znesek pologa pa se določi glede na število svatov.

Politika odpovedi

O morebitni odpovedi poroke je potrebno organizatorja pisno obvestilo. Nastali stroški se obračunajo z dnem prejema odpovedi.

Vajina odpoved je vajina odgovornost

V kolikor bosta poroko/organizatorja/organizacijo poroke odpovedala, veljajo naslednji stroški:

- odpoved več kot 150 dni pred poroko: znesek pologa
- odpoved 120 do 150 dni pred poroko: 20% prvotne ponudbe in znesek pologa
- odpoved 90 do 119 dni pred poroko: 40% prvotne ponudbe in znesek pologa
- odpoved 89 do 60 dni pred poroko: 50% prvotne ponudbe in znesek pologa
- odpoved manj kot 60 dni pred poroko: 100% prvotne ponudbe

Prvotna ponudba je znesek, ki sta ga sprejela, ko sta poravnala znesek pologa (s podpisom pogodbe).

Naše odpovedi so naša odgovornost

  1. Skozi celoten postopek organizacije vajine poroke vama zagotavljamo točne in ažurne podatke.
  2. Za vas opravimo vse rezervacije in jih pisno potrdimo.

Ne prevzemamo odgovornosti, kadar smo prisiljeni v spremembe ali odpovedi v primeru, ko nanje ne moremo vplivati.

Možnosti plačila

Plačilo se izvede z bančnim nakazilom na transakcijski račun. Ne sprejemamo plačilnih oziroma kreditnih kartic. Po potrditvi datuma poroke, ki ga prejmeta preko elektronske pošte, s podpisom pogodbe potrdita izbiro poročnega paketa. Podpisano pogodbo nam vrneta preko elektronske pošte. Podpisnik pogodbe mora biti polnoletna oseba, ki bo odgovorna za vsa plačila. Pogodba postane zavezujoča, ko je rezervacija potrjena in smo prejeli podpisano pogodbo s plačilom pologa. S podpisom pogodbe se zavezujeta, da sta seznanjena s pogoji poslovanja in se z njimi strinjata.

Plačila in polog

Vse cene se lahko, npr. zaradi spremembe davka, spremenijo brez predhodnega obvestila.

Na podlagi vajinih želja bomo pripravili primeren poročni paket. S ceno paketa bosta seznanjena pred podpisom pogodbe.

Za rezervacijo poročnega datuma je potrebno plačilo pologa v 5-ih dneh po potrditvi, da je datum na voljo. V kolikor se plačilo ne izvede v 5-ih dneh vama ne moramo zagotoviti, da bo datum poroke oziroma izbranih storitev še na voljo. Po plačilu pologa bomo določili urnik naslednjih plačil. Ta bodo zapadla na določene datume, ne glede na spremembe ali dopolnitve prvotnega poročnega načrta.

V kolikor plačila ne bo poravnana do določenega datuma, se lahko poroka odpove. Vsi plačani zneski se v tem primeru ne povrnejo.

Tekom organizacije vajine poroke bodo morda potrebna vplačila dodatnih pologov za rezervacijo lokacij ali drugih storitev. O tem bosta vnaprej obveščena. Za vsa izvedena plačila bosta prejela račune oziroma potrdila.

Višja sila

Za odpovedi ali spremembe pred, med in po poroki, ki so posledica višje sile (npr. epidemija), nismo odgovorni.

V kolikor višja sila na kakršenkoli način vpliva na organizacijo poroke, je stranka dolžna organizatorja o tem čim prej pisno obvestiti. Enako velja za organizatorja.

Ko se obe strani strinjata o nastali situaciji, ali vkolikor se druga stran na opozorilo ne odzove v 5 dneh, obveznosti obeh strani prenehajo dokler se skupaj ne dogovorimo o pogojih nadaljnega sodelovanja.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.