Plačilni pogoji

Oglejte si naše plačilne pogoje, da bo organizacija vaše nepozabne poroke brezskrbna.
Hitre povezave

Naši plačilni pogoji so preprosti in transparentni

Naše poslovanje je vedno pregledno. Skupaj bomo dorekli plačilne pogoje, ki so za vaju najbolj primerni. Lahko se dogovorimo tudi za plačilo na obroke. Imejta pa v mislih, da imajo ponudniki poročnih storitev (fotografi, snemalci, poročne lokacije itd.) svoje plačilne pogoje. Njihove storitve je običajno potrebno poravnati pred poroko.

Polog

Plačilo pologa je potrebno in znesek se ne povrne. Znesek vključuje rezervacijo datuma poroke in poročnega slavja. Polog se odšteje od končnega računa, znesek pologa pa se določi glede na število svatov.

Politika odpovedi

O morebitni odpovedi poroke je potrebno organizatorja pisno obvestilo. Nastali stroški se obračunajo z dnem prejema odpovedi.

Vajina odpoved je vajina odgovornost

V kolikor bosta poroko/organizatorja/organizacijo poroke odpovedala, veljajo naslednji stroški:

– odpoved več kot 150 dni pred poroko: znesek pologa
– odpoved 120 do 150 dni pred poroko: 20% prvotne ponudbe in znesek pologa
– odpoved 90 do 119 dni pred poroko: 40% prvotne ponudbe in znesek pologa
– odpoved 89 do 60 dni pred poroko: 50% prvotne ponudbe in znesek pologa
– odpoved manj kot 60 dni pred poroko: 100% prvotne ponudbe

Prvotna ponudba je znesek, ki sta ga sprejela, ko sta poravnala znesek pologa (s podpisom pogodbe).

Naše odpovedi so naša odgovornost

  1. Skozi celoten postopek organizacije vajine poroke vama zagotavljamo točne in ažurne podatke.
  2. Za vas opravimo vse rezervacije in jih pisno potrdimo.

Ne prevzemamo odgovornosti, kadar smo prisiljeni v spremembe ali odpovedi v primeru, ko nanje ne moremo vplivati.

Možnosti plačila

Plačilo se izvede z bančnim nakazilom na transakcijski račun. Ne sprejemamo plačilnih oziroma kreditnih kartic. Po potrditvi datuma poroke, ki ga prejmeta preko elektronske pošte, s podpisom pogodbe potrdita izbiro poročnega paketa. Podpisano pogodbo nam vrneta preko elektronske pošte. Podpisnik pogodbe mora biti polnoletna oseba, ki bo odgovorna za vsa plačila. Pogodba postane zavezujoča, ko je rezervacija potrjena in smo prejeli podpisano pogodbo s plačilom pologa. S podpisom pogodbe se zavezujeta, da sta seznanjena s pogoji poslovanja in se z njimi strinjata.

Plačila in polog

Vse cene se lahko, npr. zaradi spremembe davka, spremenijo brez predhodnega obvestila.

Na podlagi vajinih želja bomo pripravili primeren poročni paket. S ceno paketa bosta seznanjena pred podpisom pogodbe.

Za rezervacijo poročnega datuma je potrebno plačilo pologa v 5-ih dneh po potrditvi, da je datum na voljo. V kolikor se plačilo ne izvede v 5-ih dneh vama ne moramo zagotoviti, da bo datum poroke oziroma izbranih storitev še na voljo. Po plačilu pologa bomo določili urnik naslednjih plačil. Ta bodo zapadla na določene datume, ne glede na spremembe ali dopolnitve prvotnega poročnega načrta.

V kolikor plačila ne bo poravnana do določenega datuma, se lahko poroka odpove. Vsi plačani zneski se v tem primeru ne povrnejo.

Tekom organizacije vajine poroke bodo morda potrebna vplačila dodatnih pologov za rezervacijo lokacij ali drugih storitev. O tem bosta vnaprej obveščena. Za vsa izvedena plačila bosta prejela račune oziroma potrdila.

Višja sila

Za odpovedi ali spremembe pred, med in po poroki, ki so posledica višje sile (npr. epidemija), nismo odgovorni.

V kolikor višja sila na kakršenkoli način vpliva na organizacijo poroke, je stranka dolžna organizatorja o tem čim prej pisno obvestiti. Enako velja za organizatorja.

Ko se obe strani strinjata o nastali situaciji, ali vkolikor se druga stran na opozorilo ne odzove v 5 dneh, obveznosti obeh strani prenehajo dokler se skupaj ne dogovorimo o pogojih nadaljnega sodelovanja.

user-profile-pic
Klemen O
Verified Customer
Karin je odlična planerka poroke. Ima razdelano vso časovnico in pomaga pri organizaciji da se vse spelje kot mora. Pomagala nama je z pripravo poroke na Blejskem gradu, ki je potekala odlično!
user-profile-pic
Saša Prelog
Verified Customer
Aleksandra nama je pomagala pri načrtovanju poroke, kar je bistveno olajšalo cel proces. Vedno sva se lahko zanesla na to, da nama bo pravočasno dala vedeti, da je treba sprejeti neko odločitev, nama sestavila seznam priporočenih izvajalcev, da nama tega ni bilo treba raziskovati. Popolnoma je razumela najino vizijo za poroko in nanjo mislila na vsakem koraku načrtovanja. Predlagala je izboljšave in dodatne dejavnosti in nama pomagala izpolniti najine želje in prilagoditi dan tako, da je nama najbolj ustrezalo. Še največ pa je bila vredna pomoč na dan poroke, saj sva tako lahko popolnoma brez stresa uživala v najinem dnevu, ona pa je mislila na vse, usmerjala izvajalce, popravljala napake, usmerjala goste in mislila na časovnico dneva. Poleg tega je Aleksandra tudi super oseba, s katero sva se odlično razumela in s katero je bilo res prijetno sodelovati tega pol leta, kolikor je trajalo načrtovanje poroke :)
user-profile-pic
Tamara Šijanec
Verified Customer
Pozdravljeni vsi, kateri se kmalu poročite. Če želite najboljšo pomoč pri svoji poroki, najemite Karin weddings & events. Je zanesljiva, polna odličnih idej, odzivna, pogajalska, odlična v izpolnjevanju želja (čudnih, smešnih, neobičajnih), ki jih imamo bodoči mladoporočenci. Torej Karin je vse, kar potrebujete, da bo vaš poročni dan, NAJLEPŠI DAN. Tamara & Stane
user-profile-pic
Francella Aguilar
Verified Customer
They made my commitment a very important and beautiful moment!! ❤️
user-profile-pic
Edina Vehabović
Verified Customer
Sodelovala sva s Petro, ki nama je prihranila marsikatero skrb. Vedno nasmejana, pozitivna, super punca! Hvala Petra za vse!!

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.