Featured Image

Poročno cvetje

Ker ni poroke brez prelepega dišečega cvetja, so za tu naše cvetličarne z leti izkušenj izdelave poročnega cvetja.

Florent

Poročno cvetje

Morda si želiš obdržati svoj šopek za vedno. Možno je imeti ‘zero waste’ poroko. Tvoje najljubše cvetje je dostopno v katerem koli letnem času. Občutljivi na cvetni prah bodo hvaležni. Vsaka nenavadna želja je uresničljiva. Nobenih neprijetnih presenečenj z vnaprej pripravljenimi aranžmaji. To je dosegljivo z umetnim cvetjem. Florent vama omogoča nakup cvetličnih kreacij za vedno ali ugoden najem za dogodek. Izberita med pripravljenimi aranžmaji iz kataloga ali oblikujta svojo kolekcijo. Vzdržljivi, predčasno pripravljeni in večstransko uporabni izdelki omogočajo, da jih prejmeta vnaprej, da izrazita svojo kreativnost s samostojno okrasitvijo, da izbereta manj izdelkov, ki se jih uporabi na različnih lokacijah. Lahko pa se pustita razvajati in vaju Florent preseneti s čudovito dekoracijo vajinega posebnega dne. Naj bo ena skrb manj, cvetje je že pripravljeno.

Spaans

Poročno cvetje

Smo prva holandska cvetličarna v Sloveniji z največjo izbiro cvetja na enem mestu. Zavedamo se, da je poročni dan nekaj posebnega, in ravno zato vama pri načrtovanju poročne dekoracije namenimo posebno pozornost. Celostna podoba vajinega dne je tisto kar lahko pričakujete. Poskrbimo lahko za celotno poročno dekoracijo, od poročnega in naprsnega šopka, dekoracije prostora, dekoracije na domu …

Cvetličarnica

Poročno cvetje

»Cvetje je zemljin nasmeh in nasmeh je tisti izraz, ki sporoča, da je človek srečen!« Pri delu,ki ga izjemno rada opravljam, je moje vodilo, da ga opravljam le z pozitivno energijo in ljubeznijo, ki jo ponesem v cvetlične kreacije. Vsak poročni par ali dogodek je zame poseben, unikaten. Tako si za vsakogar vzamem čas, mu prisluhnem in pustim, da začutim, začutimo tisto pravo smernico za vajino zgodbo. Nikoli ne vsiljujem , toda z veseljem svetujem. Posebno pozornost dajem izboru in pripravi cvetja, ki pa izhaja seveda od same tematike , niti poročne zgodbe ter letnega časa. Že res, da grem s trendi vedno v korak, pa vendarle ni vedno trend prava izbira. Prava izbira je vajina osebna zgodba, unikatna, samosvoja, lahko umirjena, preprosta ali popolnoma ekstravagantna kot rečemo v našem žargonu »odpičena« , najlepša že zato, ker je vajina. Dovolita mi, da skupaj s kreiramo poročno zgodbo, ki bo pustila prečudovit pečat za vse življenje, podpisano z vajino ljubeznijo in mojo kreativnostjo. Aleksandra Saša Podbregar (Zgodbe iz Cvetličarnice)

Cvetličarna Irena

Poročno cvetje

Za vas ustvarjamo edinstvene poročne pravljice! Edinstveno. Personalizirano. Z ljubeznijo. Cvetličarna Irena je družinsko podjetje, ki že več kot 25 let ustvarja cvetlične in dekorativne podobe in s tem plemeniti najbolj dragocene trenutke življenjskih poti, po katerih stopamo ljudje. Duša podjetja je kreativni talent ustanoviteljice Irene Omerzel, po kateri cvetličarna nosi ime. Naša vizija je, ustvarjati edinstvene in personalizirane cvetlične dekoracije, ki spregovorijo, pobožajo, presenetijo, … Zgodbe cvetličnih poročnih dekoracij se pri nas vselej začnejo s srečanjem, kjer se vam celostno posvetimo in na podlagi vajine zgodbe, želja in pričakovanj za vaju pripravimo personalizirano ponudbo. Vsaka naša cvetlična dekoracija nosi odsev vajine zgodbe in dekorativni stil, ki si ga izbereta. Del naše ponudbe je tudi brezplačna izposoja dekorativnih artiklov, ki popestrijo cvetlično podobo, v celoten paket pa je všteta tudi dostava in postavitev dekoracije na poročni dan. S tem vnašamo v naše poročne dekoracije profesionalno umetniško postavitev in svežino cvetja. Tako velik dan, si namreč ne zasluži nič manj! Veselimo se novih zgodb, ki pričajo o ljubezni. Dobrodošla!

Cvetličarna Omers

Poročno cvetje

V Cvetličarni Omers v povezanosti več generacij združujemo izkušnje, mladostno energijo, trende, predvsem pa veliko ljubezen do cvetja že vse od leta 1968. Z veseljem poskrbimo tako za najzahtevnejše kot za preproste svečane dogodke. Naša oblikovalska ekipa posluša vaše ideje in načrte ter ustvari čudovite cvetlične aranžmaje, ki bodo ustrezali vašemu osebnemu slogu in poročni temi. SLOVEnija je majhna in lepa dežela, naša cvetličarna pa je iz njenega osrčja, zato nam nobena poročna destinacija ni daleč. Bled, biser SLOVEnije, nam je posebej priljubljen. S svojimi cvetličnimi kreacijami z veseljem pridemo tja ali pa v kateri koli drug košček naše SLOVEnije (morda države), ki se je usedel v vaše srce. Naredili vam bomo vse, za kar se bomo dogovorili – nevestin šopek, zapestnice, kronice, naprsne šopke, dekoracije avtomobila, čolna, kočije, cvetlični portal, dekoracijo cerkve, poročne dvorane … Veliko parov nam je že zaupalo in ne bo vam žal, če nam daste priložnost, da navdušimo Vas in Vaše goste.

Sanjski Šopek

Poročno cvetje

V Sanjskem šopku verjamemo, da lahko rože spremenijo vzdušje na vsaki poroki. Poznamo imena najbolj zaželenih poročnih cvetlic in skrito simboliko cvetja, sledimo najnovejšim smernicam ter najpopularnejšim oblikam poročnih šopkov. Z znanjem, izkušnjami in kreativnim pristopom želimo poiskati inovativne ideje in oblikovati edinstvene poročne cvetlične kreacije samo za vaju. Skupaj bomo napisali poročno cvetlično zgodbo, ki bo pripovedovala o vaju, vajini skupni poti in vajinem življenjskem stilu. Si želita poročnega šopka, v katerem bo ujeta zgodba z vajinih potovanj? Ali pa vaju mika šopek cvetlic s travnika, na katerem sta se prvič poljubila? Morda iščeta poročni šopek, ki bo pristajal značaju neveste in uresničil vsa njena pričakovanja. Poročno cvetje ponuja nešteto možnosti. Zaupajta naši izkušeni ekipi in se prepustita našim spretnim rokam.

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.