Featured Image

Poroka Bled

Izberite Bled kot lokacijo za vajino poroko in uživajte v romantičnem ambientu tega mesteca z izjemnimi razgledi.

V naši prestolnici si lahko privoščita zelo prefinjeno ali pa tudi povsem sproščeno poroko. Na voljo so vama hoteli in restavracije, čudoviti grad nad mestom in številni kotički obdani z naravo le streljaj od mesta. Vzemita si čas tudi za sprehod in fotografiranje po mestnih ulicah. Zavijta tudi na Mesarski most, kjer s ključavnico zakleneta svojo ljubezen.

cover photo
Zaobljubita se v popolnoma prenovljenem Bled Rose hotelu. Privoščita si poroko s pogledom na Blejsko jezero, v senci mogočnega parka.
Več →
cover photo
zenin in nevesta na pomolu hotel triglav
Hotel Triglav se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo. Svojim gostom že vrsto let izpolnjuje skoraj vse želje. Sama eleganca te lokacije bo vajino poroko popeljala na višjo raven.
Več →
cover photo
porocna dekoracija mize grand hotel toplice
porocni starniski avto grand hotel toplice
V Grand Hotelu Toplice se lahko pohvalijo s skoraj 100-letno tradicijo prirejanja porok. Privoščita si poroko tik ob obali Blejskega jezera.
Več →
cover photo
bled blejski grad
porocna miza blejski grad
glavno omizje blejski grad
catering ribe blejski grad
blejski grad iz jezera
Tudi vajina poroka lahko nosi pridih kraljeve poroke. Na mogočni pečini nad Blejskim jezerom bosta ustvarjala čudovite spomine in še bolj magične poročne fotografije.
Več →
cover photo
vila bled pogled z jezera 1
porocni obred na vrtu vila bled
Vila Bled stoji v mirnem parku ob Blejskem jezeru. Nekoč je služila kot predsedniška palača, danes pa lahko gosti vajino elegantno in ekskluzivno poroko.
Več →
Background Photo

Zakaj poroka na Bledu?

Bled je kraj, kot nalašč ustvarjen za romantiko. Zelo priljubljena poročna destinacija za pare iz vsega sveta, je vedno bolj zaželena tudi pri nas. Razlog je v naravi, ki jemlje dih in raznolikih lokacijah, ki jih Bled ponuja. Od veličastnega gradu, ekskluzivnih in mogočnih vil do razkošnih hotelov. Vse lokacije si delijo nekaj skupnega. Čudovite razglede na zeleno jezero in bele planjave.

Poroka na Bledu v očeh mnogih velja za bolj prestižno poroko, a je kljub temu povsod mogoče pripraviti tudi tradicionalna slavja. Poročna tradicija na Bledu traja namreč že mnogo let in zato so se ponudniki tamkajšnjih poročnih storitev naučili ugoditi željam vseh parov, ki jih zamika poroka v našem biseru.

Poročno slavje na Bledu lahko vedno dopolnita z romantično vožnjo po jezeru in cerkveno poroko na Blejskem otoku. Za piko na i pa bodo poskrbeli vrhunski slovenski chefi, ki jih na Bledu ne manjka in razvajajo goste s številnimi izbranimi jedmi iz vse Slovenije.

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.