Fotografi

Naši najboljši poročni fotografi so tam, da ujamejo vaše najsrečnejše trenutke na fotografijah, h katerim se boste še leta vračali.

Večni Trenutek

Fotograf
Sva Luka in Ana, mlad par, zaljubljen v fotografijo, čustva, življenje in drug drugega. Specializirana sva v poročno fotografijo in pare. Verjameva, da je poročni dan eden najbolj intimnih trenutkov v življenju dveh sorodnih src. V vsaki fotografiji poizkusiva pustiti svoj pečat, ujeti spontane trenutke in pristna čustva ter bistvo vajinega poročnega dne. Ne želiva samo ustvarjati fotografij. Želiva ustvariti zgodbo, pravljico in umetnino. Želiva, da se bosta ob ogledu poročnih fotografij spomnila na vse trenutke in čustva, ki so vaju prevzemali na vajin magičen dan.

Sanja's Visuals

Fotografinja
Rada pravim, da sem pripovedovalka zgodb ljubezni. Romantične, čustvene, brezčasne ter začinjene z ljubeznijo in pristnimi trenutki. Verjamem, da je to recept, po katerem je obujanje spominov doživetje, ob katerem priteče kakšna solzica sreče in se nariše nasmeh na obraz. Če si želita fotografinjo, ki poskrbi za sprostitev in bo vajino zgodbo ujela, takšno, kot je, sem pravi naslov. V čast mi bo poskrbeti za ujete trenutke vajine sreče.

Urša Ostanek

Fotografinja
Pozdravljena, moje ime je Urška. Sem mamica trem navihanim otrokom in žena moškemu, kateri pravi, da nobene sanje niso prevelike. Moja ljubezen do fotografije se je začela, ko sem obiskovala fakulteto za arhitekturo v Ljubljani. Ampak strast o pripovedovanju zgodb preko slik, se je začela z rojstvom dvojčic. Koliko ljubezni je bilo okoli njiju, katere sem hotela ovekovečiti z mojim fotoaparatom. Začela sem fotografirati vsak dan in moje slike so začele pripovedovati zgodbe o ljubezni, veselju in življenju, ki nas je obdajalo. Ljudje s katerimi delam me kličejo pripovedovalka zgodb, ker pišem o zgodbi njihovega posebnega dne. In tako sem postala poročni fotograf.

Tamara Bizjak

Fotografinja
Ime mi je Tamara in svet rada gledam skozi objektiv. Vem, da ni lahko biti na drugi strani, zato se vedno trudim, da fotografiranje poteka čim bolj sproščeno. Iščem svetlobo, ki vama poboža lice, drobne geste, ki povedo veliko ... bližino, družino. To, kar vama pomeni največ. Vajin poročni dan fotografiram sama ali v dvoje; vedno dovolj blizu, da ujamem trenutke, ki se zgodijo le enkrat in hkrati dovolj daleč, da jih ne zmotim.

Goran Ivkovič

Fotograf
Živjo, sem Goran, poročni in družinski fotograf. Zame je vsaka ljubezenska zgodba je nekaj edinstvena, zato jo želim prikazati na najboljši možni način. Vajino poročno zgodbo želim ujeti v pristne in iskrene fotografije, ki izražajo čustva ter vajino osebnost. Skupaj ustvarimo najboljšo vrsto umetnosti - tisto, ki zamrzne enkraten trenutek, ter ga ujame za vedno.

Tadej Bernik

Fotograf
Detajli, trenutki, izrazi na obrazu, pogledi, ujeti gibi ustvarjajo zgodbe vajinega dne. Sproščeno vzdušje in vodeno poziranje, pospremljeno z ustvarjanjem prave svetlobe lahko iz povprečne naredi vrhunsko poročno fotografijo, na kateri boste videti naravno, sproščeno, a hkrati elegantno kot gospodične iz naslovnice. Vaše želje mi bodo v izziv, navdušenje nad fotografijami pa največje veselje. Sem izkušen poročni fotograf z več kot deset letnimi izkušnjami.Kombinacija dokumentarne, klasične in moderne kreativne fotografije je recept, da bodo fotografije aktualne sedaj kot tudi čez trideset in več let.

Aperturia Weddings

Fotograf
Sva nekoliko drugačna, kot bi na prvi pogled pričakovali. Sva delavna in garaška, a na poroki včasih rada uživava kot svata. Sva izkušena, a ne naveličana. Rada eksperimentirava, a poznava meje estetike. Rada dokumentirava, nerada poustvarjava. Včasih sva obupana, a nikoli ne omagava. V zadnjih nekaj letih sva fotografirala na skoraj vseh top destinacijah po Sloveniji in v okoliških državah. Sva večkrat nagrajena člana v organizacijah, kot so Fearless photographers, ISPWP, MyWedd, Balkan Wedding Photographers in druge. V dvanajstih sezonah sva videla in doživela že skoraj vse. Zavedava se, da niso samo izkušnje tiste, na katere se lahko zanašava. Svet se spreminja, tudi trendi in načini dela v poročni fotografiji se spreminjajo. Spreminjava se tudi midva, zato pustiva v fotkah veliko najinega, subjektivnega, prežetega z duhom trenutnega časa.

Andraž Gregorič

Fotograf
Po končani Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani sem študij fotografije nadaljeval na Višji strokovni šoli za oblikovanje materialov in fotografijo v Sežani. Vmes sem svoje znanje dopolnjeval z udeležbami na festivalu dokumentarne fotografije Fotopub, kjer sem se izobraževal in ustvarjal pod mentorstvom mednarodno priznanih fotografov. Leta 2011 sem diplomiral in pridobil naziv inženir fotografije. Od takrat se s fotografijo ukvarjam profesionalno in delal sem že za različne glasbenike, revije, Muzej in galerije mesta Ljubljana, Zdravniško zbornico Slovenije, Občino Domžale, Krka d.d. ... Svoja dela sem razstavil že na nekaj samostojnih razstavah, sodeloval pa tudi na skupinskih in kot član žirije na fotografskih natečajih. Kot poročni fotograf sem imel v 10 letih priložnost fotografirati že čez 100 porok.

DJ fotografija

Fotograf
Sem Jure in ljubim svoje delo. Zase trdim, da sem pripovedovalec vaših zgodb skozi objektiv. Skupaj z ženo svojih sanj in dvema najstniškima hčerkama prihajamo iz okolice Maribora. Najin „VZAMEM“ sva izrekla dobra 4 leta nazaj, zato zelo dobro vem, kako pomembno je vajino zaupanje v fotografa, glasbenike, ponudnika hrane, … saj bosta le tako brezskrbno uživala na ta čudovit dan. Na vajini poroki bom dovolj daleč, da ne bom motil, vendar dovolj blizu, da bom ujel poljube, solze, objeme, nasmehe, … in da bo vajina zgodba ter večni spomini prikazani na čustven, kreativen in spontan način.

Nina Premk

Fotografinja
Sem Nina in sem mamica, športnica in dekle, ki je od konca osnovne šole navdušeno nad fotografijo in njeno obdelavo. V svetu poročne fotografije sem profesionalno aktivna od leta 2015 in vsaka sezona mi da novih izkušenj in novih poznanstev, ki se razvijejo tudi v čudovita prijateljstva. Obožujem naravno svetlobo, realne barve naših čudovitih letnih časov, ki jim pri obdelavi fotografij dodam še kanček toplote in kontrasta, da jih poživim, izpostavim trenutek na fotografiji in jim dodam svoj podpis. Sama sem pristaš spontanih trenutkov, sproščenih pogovorov in pozitivne energije. Hoja na težje dostopne lokacije in potovanja v tuje dežele mi ne predstavljata nobene ovire, zato sem pripravljena raziskovati z vama nove in edinstvene lokacije. Verjamem, da je vsak poročni dan edinstven, čustven in čudovit!

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

chevron-down