Featured Image

Poročna obleka & čevlji

Poročne obleke so pomemben del vsake poroke — samo za vas jih bodo izdelali naši zvesti partnerji.

Sens

Poročna obleka

Zgodba Slovenske blagovne znamke moških oblačil SENS sega v leto 1994. Premišljeno izbrano ime in logotip SENS nam pomeni smisel delovanja in občutek za lepo (sens fr. – smisel, občutek). SENS in njegova celotna zgodba se odvija na našem sedežu podjetja v Ljubljani. Oblikovanju izdelkov in izboru novih modnih tkanin namenjamo veliko pozornost. Ni nam žal časa in energije vlagati v to , da tudi mala serija unikatnih oblek ali srajc pride iz proizvodnje v trgovine. Večji del kolekcije namenjamo moškim poročnim oblekam, ki so modnega kroja in izdelane v ekskluzivnih tkaninah primernih za ta namen. Obleke so izdelane v vseh velikostnih številkah. V ponudbi imamo tudi možnost nakupa smokinga in izposoje fraka z vsemi pripadajočimi dodatki.

Poročne pravljice

Poročna obleka

Poročne pravljice z vami že 19 let ustvarja nepozabna doživetja. Iskanje poročne obleke je za marsikatero bodočo nevesto stresno, negotovo ali zavajajoče, saj se skozi vsa socialna omrežja pustimo prehitro zapeljati, zato se velikokrat zgodi, da nevesta sprejme napačno odločitev ( predvsem zaradi nizkih cen ) in kupi obleko po spletu, kar se pa v 83% primerov zgodi razočaranje, nezadovoljstvo in še večji strah pred tem kar nudijo saloni. Poročne pravljice vam želijo te skrbi odvzeti, saj odkrito, skrbno in srčno ravnamo z vašimi željami. Skozi strokovno svetovanje vam pomagamo, do uresničitve vaše pravljične podobe. Predvsem smo zagovornik kvalitete, originalnosti, ter trendov, ki so vedno en korak pred ostalimi. Enako se obnašamo, ko gre za šiviljske popravke, neglede ali si obleko izposodite ali kupite, jo prilagodimo na vašo postavo, dolžino pa ODREŽEMO, s tem zagotovimo da bo vaš izgled popoln. Poleg poročnih in svečanih oblek nudimo še ostale poročne dodatke: Poročni čevlji, tančice, glavnički, tiare, nakit, pokrivala, ogrinjala, podvezice, blazinice za prstane. Ali razen dekorativni program, ki se lahko uporablja k cvetličnim dekoracijam – ki jih dodatno nudimo v našem salonu. Z željo, da bi skupaj z vami uresničili vašo Poročno Pravljico, se veselimo vašega predhodnega naročila za obisk.

Poročni kotiček

Poročna obleka

Salon poročnih oblek zanjo in zanj. Vabljeni v poročni salon z največjo izbiro poročnih oblek zanjo in zanj! Poročni salon Poročni kotiček je že vrsto let vodilni salon na področju poročne mode in nudi veliko izbiro poročnih oblek vodilnih blagovnih znamk za vse okuse. Celovita ponudba, pestra izbira poročnih oblek in strokovna postrežba vas v poročnem salonu Poročnih oblek ne bodo pustili ravnodušne. Poročni salon Poročni kotiček je sinonim za najnovejše smernice poročne mode in vrhunski dizajn, najpomembnejše pri tem pa so potrebe in želje vsake neveste in ženina. Prav vsakemu nudimo strokovno pomoč pri izbiri poročne obleke ter dodatkov, ki se bodo dopolnjevali s slogom in osebnostjo neveste ali ženina. Zakaj je salon Poročni kotiček tako poseben? Vaše potrebe in želje razumemo bolje kot kdorkoli drug, saj redno sledimo poročnemu dogajanju na svetovnih in domačih tleh za nami pa je že več kakor 20 let izkušenj. Bodoči nevesti ali ženinu bo na pomerjanju stala ob strani strokovna stilistka, ki pozna sloge poročnih oblek in jima svetovala, kateri jima najbolje pristaja. Edinstvene potrebe in želje vsake neveste in ženina sprejemamo kot vsakdanji izziv in jih pomagamo uresničiti.

Tessa design dresses

Poročna obleka

Moje ime je Aleksandra in ustvarjam pod imenom Tessa design dresses, s katerim delujem po vsem svetu in šivam popularne infinity obleke za družice. Že kot otrok sem vedela, da se bom nekoč ukvarjala z oblikovanjem in šivanjem oblačil, zato sem sem končala srednjo tekstilno šolo. Šivam že 15 let, ampak leta 2015 sem prvič začela tudi s prodajo svojih izdelkov pod imenom Tessa design, ki deluje še zdaj in ponuja različne izdelke, med drugim darila za svate in družice. Kasneje sem sem začela z šivanjem infinity oblek za družice, ki sem jih prodajala največ v tujino. Obleke so zelo lahke, udobne, ustrezajo vsaki postavi in kot ime pove imajo neskončno možnosti za zavezovanje. Narejene so iz raztegljivega jerseja poljubno z ali brez tila. Ena obleka,ki bo naredila tvoji poroki piko na i.

Shoolala showroom

Poročni čevlji

Potrebujete čevlje z visoko peto za poroko ali kakšno drugo formalno oziroma slavnostno priložnost? Vas samo ob misli na čudovite čevlje z visoko peto že bolijo stopala? S čevlji Shoolala pozabite na težave. Predstavljamo vam ekskluzivne čevlje zapeljivega dizajna in vrhunske kvalitete, ustvarjene za posebne priložnosti. Skrivnost naših čevljev je v tehniki izdelave, saj so udobni in stabilni kot profesionalni plesni čevlji. Dizajn sledi svetovnim modnih trendom in zato so primerni za vse priložnosti. V naši ponudbi se lahko poleg standardnih modelov odločite za popolnoma personalizirane čevlje. Sami izberite prednji in zadnji del, peto, način zapenjanja, material ali barvo in tako ustvarite svoje sanjske čevlje.

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.