Poročna obleka & čevlji

Shoolala showroom

Poročni čevlji
Potrebujete čevlje z visoko peto za poroko ali kakšno drugo formalno oziroma slavnostno priložnost? Vas samo ob misli na čudovite čevlje z visoko peto že bolijo stopala? S čevlji Shoolala pozabite na težave. Predstavljamo vam ekskluzivne čevlje zapeljivega dizajna in vrhunske kvalitete, ustvarjene za posebne priložnosti. Skrivnost naših čevljev je v tehniki izdelave, saj so udobni in stabilni kot profesionalni plesni čevlji. Dizajn sledi svetovnim modnih trendom in zato so primerni za vse priložnosti. V naši ponudbi se lahko poleg standardnih modelov odločite za popolnoma personalizirane čevlje. Sami izberite prednji in zadnji del, peto, način zapenjanja, material ali barvo in tako ustvarite svoje sanjske čevlje.

Tessa design dresses

Poročna obleka
Moje ime je Aleksandra in ustvarjam pod imenom Tessa design dresses, s katerim delujem po vsem svetu in šivam popularne infinity obleke za družice. Že kot otrok sem vedela, da se bom nekoč ukvarjala z oblikovanjem in šivanjem oblačil, zato sem sem končala srednjo tekstilno šolo. Šivam že 15 let, ampak leta 2015 sem prvič začela tudi s prodajo svojih izdelkov pod imenom Tessa design, ki deluje še zdaj in ponuja različne izdelke, med drugim darila za svate in družice. Kasneje sem sem začela z šivanjem infinity oblek za družice, ki sem jih prodajala največ v tujino. Obleke so zelo lahke, udobne, ustrezajo vsaki postavi in kot ime pove imajo neskončno možnosti za zavezovanje. Narejene so iz raztegljivega jerseja poljubno z ali brez tila. Ena obleka,ki bo naredila tvoji poroki piko na i.
Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
envelopephone-handsetcrossmenu