Featured Image

Ličenje & frizura

Za popoln izgled na poročni dan, dovolite, da vaš naši mojstri naličijo in uredijo frizuro.

Larisa Drenik

Makeup

Moje ime je Larisa in sem makeup artistka. Navdušuje me ženska lepota, zato pri ličenju dajem velik poudarek na to, da je makeup čimbolj naraven, nežen, ampak hkrati takšen, ki ga ne moreš pozabiti. Od nekdaj sem oboževala ličiti in urejati druge, ko pa sem videla srečne in vesele obraze sem vedela, da je ličenje moje poslanstvo in nekaj kar si želim početi vse življenje. Najlepše pri mojem delu pa je biti del takih nepozabnih zgodb, kot je poroka. Na vaš poročni dan je tudi zame zares poseben dan, saj želim svoje neveste »spremeniti« v princeske, v najlepšo verzijo njih samih, poudariti vse njihove čare in poskrbeti, da vsi zbrani ostanejo brez besed. “

KIOMA Beautique

Makeup

Sem Maruša. Lastnica studia KiomaBeautique in makeup artistka. Svojo pot sem začela pred več kot desetimi leti in me strast do ženske lepote in ličenja nikakor ne izpusti. Veliko ustvarjam na področju modnega sveta, posebna vez pa me veže na poročne makeupe. Poročni makeup je brezhiben makeup. Zdržati mora skozi cel dan, med solzami sreče, poljubi in nasmehi. Osredotočen je na nevestino unikatno lepoto, ki ne pomeni nujno velike količine podlage in pretirano senčenje obraza ampak je makeup kateri ženski poda sijoč, naraven videz in lepo zgleda bodisi na fotografiji kot v živo. Biti poročna makeup artistka ni samo ustvarjanje popolnega makeupa ampak je tudi razumevanje nevestinih želj, pomoč pri ustvarjanju njene celostne podobe in občutek varnosti, ki ji ga nudim. Poleg ličenja pa nudim svojim nevestam tudi oblikovanje pričeske.

Muhair

Makeup

Sva umetnici ličenja, ki sta združili moči in veščine ter se podali na skupno poklicno pot. Ustvarili sva znamko MUHAIR, ki predstavlja “make-up in hairstyling”, istočasno pa se navezuje na špansko besedo mujer, ki pomeni ženska. MUHAIR je odraz kakovosti, ustvarjalnosti, ljubezni do umetnosti in razumevanja ženskosti. Zavedava se, da je poleg dobrih veščin ličenja in oblikovanja pričeske za kakovostno storitev pomembna skupna vizija s stranko, obsežna priprava, časovna učinkovitost in improvizacija.

Urška Grošelj

Makeup

Z ličenjem se profesionalno ukvarjam že več kot deset let in v tem času sem kot vizažistka pridobila izkušnje z delom v gledališču in na televiziji, na modnih fotografiranjih, snemanju glasbenih in reklamnih spotov ter oblikovanju maske za kratek film. Pri svojem delu uporabljam profesionalne izdelke, ki so kakovostni in preizkušeni. V svoji ponudbi imam nanašanje dolgo obstojnega pudra v airbrush tehniki, pri kateri s tankim nanosom pudra dosežemo naraven, enakomeren ten in svež videz kože. Poročni makeup prilagodim vsaki nevesti posebej, glede na njen osebni stil, navade ličenja in želje. Moj cilj je, da se boste na poročni dan počutili in izgledali čudovito. Poročni makeup vam bom uredila profesionalno in v dogovorjenem času, vi pa se boste medtem lahko sprostili in uživali v pripravah na ta pomemben dan. Make up lahko uredim tudi na domu ali drugi željeni lokaciji. Nudim poskusni makeup pred poroko, ličenje svatov in individualno oblikovan paket izbranih ličil, za mini popravke na poročni dan.

Manja Trtnik

Makeup

Draga bodoča nevesta! Sem Manja Trtnik Korošec in živim v Spodnjih Gorjah pri Bledu. Obraze olepšujem že deveto leto, odkar me je moja draga prijateljica Kristina prosila, naj jo naličim na njen poročni dan. Takrat sem spoznala, da je to moja strast in poslanstvo. Sem velika ljubiteljica življenja in večni estet, od koder izvira tudi navdih za moje poslovno ime- ™ esthetics. Začela sem kot samouk z veliko voljo, željo in vajo, nato pa se nadgrajevala na tečajih ličenja. Leta 2018 sem v svojo ponudbo dodala še manikuro. Komaj čakam da te spoznam in s pomočjo veščin ličenja in nege rok, ustvarim podobo v kateri boš samozavestna na svoj poseben dan!

Obljubimo vama poročni dan poln edinstvenih, čarobnih, nepozabnih trenutkov

Znanje & izkušnje

Naši poročni organizatorji imajo vse potrebno strokovno znanje in bogate izkušnje za organizacijo sanjskega poročnega dne.

Uigrani partnerji

S skrbno izbranimi ponudniki iz poročnega sveta smo spletli tesne vezi, ki nam zagotavljajo, da bo delo opravljeno strokovno in v skladu z vajinimi željami.

Prihranimo vama denar

Naše tesno sodelovanje s poročnimi ponudniki omogoča, da za najboljšo ceno prejmeta najboljšo ponudbo.

Prilagodljivost & dostopnost

Za vsa vprašanja in dileme smo vedno na voljo. Pripravljeni smo tudi na strgano nitko na obleki tik pred obredom ali ožuljene pete v novih čevljih.

Verodostojnost & zanesljivost

Vedno imata vpogled v naše delo in dogovore s poročnimi ponudniki. Skupaj pripravimo stroškovnik poroke in se držimo dogovorjenega finančnega načrta.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Oddaj povpraševanje >
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.