Ličenje & frizura

Manja Trtnik

Makeup
Draga bodoča nevesta! Sem Manja Trtnik Korošec in živim v Spodnjih Gorjah pri Bledu. Obraze olepšujem že deveto leto, odkar me je moja draga prijateljica Kristina prosila, naj jo naličim na njen poročni dan. Takrat sem spoznala, da je to moja strast in poslanstvo. Sem velika ljubiteljica življenja in večni estet, od koder izvira tudi navdih za moje poslovno ime- ™ esthetics. Začela sem kot samouk z veliko voljo, željo in vajo, nato pa se nadgrajevala na tečajih ličenja. Leta 2018 sem v svojo ponudbo dodala še manikuro. Komaj čakam da te spoznam in s pomočjo veščin ličenja in nege rok, ustvarim podobo v kateri boš samozavestna na svoj poseben dan!

Urška Grošelj

makeup
Z ličenjem se profesionalno ukvarjam že več kot deset let in v tem času sem kot vizažistka pridobila izkušnje z delom v gledališču in na televiziji, na modnih fotografiranjih, snemanju glasbenih in reklamnih spotov ter oblikovanju maske za kratek film. Pri svojem delu uporabljam profesionalne izdelke, ki so kakovostni in preizkušeni. V svoji ponudbi imam nanašanje dolgo obstojnega pudra v airbrush tehniki, pri kateri s tankim nanosom pudra dosežemo naraven, enakomeren ten in svež videz kože. Poročni makeup prilagodim vsaki nevesti posebej, glede na njen osebni stil, navade ličenja in želje. Moj cilj je, da se boste na poročni dan počutili in izgledali čudovito. Poročni makeup vam bom uredila profesionalno in v dogovorjenem času, vi pa se boste medtem lahko sprostili in uživali v pripravah na ta pomemben dan. Make up lahko uredim tudi na domu ali drugi željeni lokaciji. Nudim poskusni makeup pred poroko, ličenje svatov in individualno oblikovan paket izbranih ličil, za mini popravke na poročni dan.

Muhair

Makeup
Sva umetnici ličenja, ki sta združili moči in veščine ter se podali na skupno poklicno pot. Ustvarili sva znamko MUHAIR, ki predstavlja "make-up in hairstyling", istočasno pa se navezuje na špansko besedo mujer, ki pomeni ženska. MUHAIR je odraz kakovosti, ustvarjalnosti, ljubezni do umetnosti in razumevanja ženskosti. Zavedava se, da je poleg dobrih veščin ličenja in oblikovanja pričeske za kakovostno storitev pomembna skupna vizija s stranko, obsežna priprava, časovna učinkovitost in improvizacija.
Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
envelopephone-handsetcrossmenu