Portfolio

Najlepši poročni trenutki. Poglejta jih in se navdušita. Poiščita inspiracijo in ustvarita svojo sanjsko poroko.
M & D
Foto: Jana Snuderl
J & M
Foto: Sanja's Visuals
S & M
Foto: Jana Snuderl
Z & B
Foto: Večni Trenutek
T & P
Foto: Sanja's visuals
K & M
Foto: Jana Šnuderl
Ž & A
Foto: Sanja's visuals
D & M
Foto: Večni Trenutek
T & N
Foto: Večni Trenutek
M & P
Sanja's Visuals
A & L
Karin je fenomenalna! Izredno zorganizirana, prilagodljiva, ustvarjalna in vedno zabavna. Povezala naju je z odličnimi ponudniki, organizirala obiske lokacij, predvsem pa odlično koordinirala dan poroke. To je bila daleč najboljša naložba za najino poroko. Zaradi njene pomoči sva bila občutno razbremenjena in celo prihranila sva na stroških!
K & D
Na poročni dan sva vedela, da nama ni treba ničesar skrbeti, ker so Karin in njena ekipa poskrbeli za vse. Vsak majhen detajl, za vse je bilo do potankosti poskrbljeno. Res sva hvaležna, da sva izbrala Karin, ne bi se mogla odločiti za boljšo organizatorko porok! Z veseljem jo priporočava vsakemu paru, ki se pripravlja na poroko.
M & T
Karin nama je pomagala ublažiti kakršen koli stres tekom organizacije poroke. Nudila je koristne nasvete in poskrbela, da nisva potrebovala vsega narediti sama, obenem pa sva vedno vedela kaj se dogaja. Na “generalki” je izkušeno držala vajeti v rokah ter poskrbela za zabavno in prijetno vzdušje. Poročni dan je bil seveda čudovit in brezhiben! Hvala Karin :)

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

chevron-downchevron-right