Majhna poroka

Seznam najboljših lokacij v Sloveniji za majhne in intimne poroke.

V kolikor si nikoli nista zares želela velike poroke z vsemi sosedi, daljnimi sorodniki in znanci, je kot nalašč za vaju poroka v manjšem obsegu. Intimna poroka v krogu najbližjih je lahko popolnoma drugačno doživetje, kot smo ga vajeni na večini porok.

Majhna poroka, na kateri sta samo vidva in peščica svatov, vaju popelje v neko drugo dimenzijo. Še bolj se lahko posvetita drug drugemu in tistim, ki vama res pomenijo največ v življenju.

do 40 oseb
€€
Izpovejta si ljubezen s pogledom na mogočne gore in jezero Jasna. Vila Triglav je sodobna vila sredi neokrnjene narave, primerna za tiste, ki si želite intimne poroke.
do 70 oseb
€€
Vila Bled stoji v mirnem parku ob Blejskem jezeru. Nekoč je služila kot predsedniška palača, danes pa lahko gosti vajino elegantno in ekskluzivno poroko.
do 60 oseb
€€
Preživita svoj poročni dan v objemu gozdov in ob zvokih narave. Vesnini vrtovi na gozdni jasi, stran od mestnega vrveža, so prava izbira za popolno intimno poroko.
do 50 oseb
€€
Izberita poročno lokacijo le streljaj od prestolnice, ki vama poleg popolne zasebnosti ponuja čudovite razglede na okoliško pokrajino. Poročita se sredi neokrnjene narave.
do 160 oseb
€€€
Hotel s 5 zvezdicami ponuja luksuzne poroke na obali. Prepustita se mediteranskemu vzdušju in odlični istrski kulinariki.
do 70 oseb
€€
Hotel Triglav se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo. Svojim gostom že vrsto let izpolnjuje skoraj vse želje. Sama eleganca te lokacije bo vajino poroko popeljala na višjo raven.
do 90 oseb
€€€
Majhen dvorec Gredič stoji sredi Goriških brd. Obdan z vinogradi in sredozemskim vremenom je popolna izbira za poročni dan.
do 150 oseb
€€€
V Grand Hotelu Toplice se lahko pohvalijo s skoraj 100-letno tradicijo prirejanja porok. Privoščita si poroko tik ob obali Blejskega jezera.
do 90 oseb
€€
Doživita poročno slavje v pristni slovenski gostilni z okusno kulinarično ponudbo.
do 90 oseb
€€
Tudi vajina poroka lahko nosi pridih kraljeve poroke. Na mogočni pečini nad Blejskim jezerom bosta ustvarjala čudovite spomine in še bolj magične poročne fotografije.
do 350 oseb
€€
Zaobljubita se v popolnoma prenovljenem Bled Rose hotelu. Privoščita si poroko s pogledom na Blejsko jezero, v senci mogočnega parka.
do 35 oseb
€€
Doživita pravo kraško poročno pravljico na intimnem poročnem slavju. Zavetje kraške vasice je prava izbira za majhno butično poroko.
do 150 oseb
€€
Luksuzni hotel sredi Ljubljane ponuja možnost manjših ali večjih poročnih slavij. Notranji meščanski vrt omogoča popolno intimo pri izvedbi civilnega obreda.

Zakaj majhna poroka?

Pravijo, da je srečo treba deliti. Nekateri jo na svoji poroki delijo z mnogimi, spet drugi si želijo ob sebi najožjo družino in prijatelje. Če sta se odločila svojo srečo deliti na majhni poroki, vama slovenske poročne lokacije ponujajo pestro izbiro. Ekskluzivnost in intima zaznamujeta mnoge izmed njih.

Na majhni poroki se bosta počutila zelo sproščeno in domače, prav tako vajini svatje. Poročni meni lahko prilagodimo skoraj vsakemu svatu posebej. Nekaj denarja bosta prihranila na bogatih cvetličnih dekoracijah, veliki torti, tiskovinah in glasbi. Tudi težavam pri prevozu se bosta izognila. Zaradi majhnega števila svatov lahko brez težav razmišljata tudi o poroki na drugem koncu Slovenije.

Majhno oziroma intimno poroko si lahko v Sloveniji privoščita v razkošnih vilah, majhnih gradovih ali tudi vinskih kleteh. Vsaka poročna lokacija ima določeno prednost, ki bo očarala vaju in vajine svate. Skupaj se boste veselili vajine skupne poti, potem pa si privoščili še počitek. Marsikje intimne poročne lokacije namreč ponujajo tudi možnost prenočitve.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

chevron-downchevron-right