Poroka Bled

Izberite Bled kot lokacijo za vajino poroko in uživajte v romantičnem ambientu tega mesteca z izjemnimi razgledi.

Blejski grad ter kopica hotelov in vil v okolici nudi pestro izbiro, izbirata lahko med lokacijami za večje število svatov, ali pa se odločita za majhno poroko. Po tradiciji mora ženin svojo nevesto nesti po 99 stopnicah, ki vodijo do cerkvice sredi Blejskega jezera. Potem pa na vrhu skupaj pozvonita še na zvon želja, za srečen zakon. Uživajta svojo poročno pravljico v neprecenljivem razgledu.

do 70 oseb
€€
Vila Bled stoji v mirnem parku ob Blejskem jezeru. Nekoč je služila kot predsedniška palača, danes pa lahko gosti vajino elegantno in ekskluzivno poroko.
do 70 oseb
€€
Hotel Triglav se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo. Svojim gostom že vrsto let izpolnjuje skoraj vse želje. Sama eleganca te lokacije bo vajino poroko popeljala na višjo raven.
do 150 oseb
€€€
V Grand Hotelu Toplice se lahko pohvalijo s skoraj 100-letno tradicijo prirejanja porok. Privoščita si poroko tik ob obali Blejskega jezera.
do 90 oseb
€€
Tudi vajina poroka lahko nosi pridih kraljeve poroke. Na mogočni pečini nad Blejskim jezerom bosta ustvarjala čudovite spomine in še bolj magične poročne fotografije.
do 350 oseb
€€
Zaobljubita se v popolnoma prenovljenem Bled Rose hotelu. Privoščita si poroko s pogledom na Blejsko jezero, v senci mogočnega parka.

Zakaj poroka na Bledu?

Bled je kraj, kot nalašč ustvarjen za romantiko. Zelo priljubljena poročna destinacija za pare iz vsega sveta, je vedno bolj zaželena tudi pri nas. Razlog je v naravi, ki jemlje dih in raznolikih lokacijah, ki jih Bled ponuja. Od veličastnega gradu, ekskluzivnih in mogočnih vil do razkošnih hotelov. Vse lokacije si delijo nekaj skupnega. Čudovite razglede na zeleno jezero in bele planjave.

Poroka na Bledu v očeh mnogih velja za bolj prestižno poroko, a je kljub temu povsod mogoče pripraviti tudi tradicionalna slavja. Poročna tradicija na Bledu traja namreč že mnogo let in zato so se ponudniki tamkajšnjih poročnih storitev naučili ugoditi željam vseh parov, ki jih zamika poroka v našem biseru.

Poročno slavje na Bledu lahko vedno dopolnita z romantično vožnjo po jezeru in cerkveno poroko na Blejskem otoku. Za piko na i pa bodo poskrbeli vrhunski slovenski chefi, ki jih na Bledu ne manjka in razvajajo goste s številnimi izbranimi jedmi iz vse Slovenije.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

chevron-downchevron-right