Poroka Celje

Oglejte si zakaj je poroka v Celju odlična izbira.

Odločita se za poroko v osrčju Slovenije. Srednjeveški gradovi, moderne restavracije in hoteli ter romantične vile, čakajo na vaju. V poročno fotografiranje vključita še obisk nasada hmelja, ki zagotovo zaznamuje ta del Slovenije. 

In ne pozabita…na Celjskem se je pred davnimi časi že zgodila ena velika ljubezenska zgodba. Zgodba o Veroniki in Frideriku. Sedaj je napočil čas, da vidva spišeta še eno.

do 70 oseb
€€
Sredi Šaleške doline stoji romantična rezidenca z imenom Vila Široko. Z bogato zgodovino prežeta primestna vila je popolna lokacija za vajino magično in intimno poroko.
do 150 oseb
€€
Preživita svoj poročni dan v objemu magičnih rimskih vrelcev.
do 50 oseb
€€
Izberita poročno lokacijo le streljaj od prestolnice, ki vama poleg popolne zasebnosti ponuja čudovite razglede na okoliško pokrajino. Poročita se sredi neokrnjene narave.
do 90 oseb
€€
Čudovita poroka sredi narave. Zapečatita svojo ljubezen na Rajskem otoku in si privoščita intimno poročno slavje.
do 120 oseb
€€
Lokacija v objemu narave sredi Savinjske doline. Z ekskluzivnim najemom ponuja popolno intimo. Mogočen skedenj ji daje pridih domačnosti.
do 200 oseb
€€
Vikend poroka sredi narave. Privoščita si neomejeno zabavo in nedeljsko sproščanje ob bazenu.
do 100 oseb
€€
Galerija okusov stoji v baročnem parku dvorca Novo Celje, kjer je pod krošnjami mogočnih dreves mogoče prirediti mistične in čarobne poroke.
do 150 oseb
€€
Svojo poročno pravljico spišita na romantičnem Celjskem gradu, v Hotelu Celeia nadaljujta s poročnim slavjem in prvo poročno nočjo.

Zakaj poroka v Celju?

Na Celjskem se skriva ogromno čudovitih lokacij, kjer lahko začneta svojo skupno pot kot zakonca. Izbirata lahko med urbanimi porokami v hotelih in restavracijah, svojo ljubezen pa lahko skleneta tudi sredi narave ali na gradovih. Ti so polni ljubezenskih spominov in čas je, da tudi vidva dodata svojega. Za vsak okus in poročni stil, ki ga izbereta, lahko tukaj najdeta pravo lokacijo za vaju.

Mešanica elegance in sproščenosti je tista, ki si jo na svoji poroki zaželi veliko parov. Na celjskem koncu sta je lahko deležna marsikje. Številne lokacije ponujajo tudi možnost ekskluzivnega najema, ki vama na poročni dan omogoča veliko mero intime.

Vse kar potrebujeta na poroki na Celjskem in okolici, je ljubezen. Za vse ostalo bo dobro poskrbljeno.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

chevron-downchevron-right