Poroka Dolenjska

Dolenjska, dežela zelene narave in dobrega vina, je odlična lokacija za vaš poročni dan.

Čudovita in umirjena narava. Raznolika kulinarika in izbrana vina. Pokrajina premore kar nekaj povsem elitnih poročnih lokacij in hkrati lokacij, kjer je mogoče organizirati zelo sproščeno poročno slavje. Te ponavadi ležijo stran od mestnega vrveža, sredi neokrnjene narave, obdane z dolenjskimi griči. Griče krasijo gradovi, saj je Dolenjska pokrajina z največ gradovi pri nas.

do 150 oseb
€€
Posestvo Tri lučke vama omogoča poročno slavje sredi narave, s pogledom na vinograde. Na terasi s čudovitim razgledom se je mogoče osvežiti tudi v bazenu.
do 150 oseb
€€
Nazdravita svoji poroki na posestvu Kleti penin Istenič. Čudovita pokrajina bizeljskih vinogradov bo vajinemu poročnemu dnevu postavila piko na i.
do 40 oseb
€€
Romantična poroka v zavetju enega izmed najlepših gradov v Sloveniji, vama ponuja številne čudovite kotičke za prelepe poročne fotografije.
do 60 oseb
€€€
Uresničita svojo poročno pravljico na Gradu Otočec. Romantično okolje gradu in narave vama z vrhunskimi storitvami omogoča čudovit poročni dan.
do 150 oseb
€€
Svoj poročni dan v celoti preživita na enem mestu. Grad Mokrice vama pričara poroko v grajskem vzdušju ali pa čudovito poroko v naravi.
do 130 oseb
€€
Romantična poroka pod kozolcem. Izberita pristno slovensko gostilno z vrhunsko domačo hrano.

Zakaj poroka na Dolenjskem?

Na kaj pomislita, ko pomislita na Dolenjsko? Na zeleno naravo in dobra vina? Prav imata. Če si želita poroko s čudovitimi naravnimi kulisami in še boljšo kulinariko ter izbranimi vini, je Dolenjska prava pokrajina, kjer pričnita iskati svojo sanjsko poročno lokacijo. Izbira je pestra, še največ je gradov in lokacij za sanjsko poroko v naravi.

Mogočni gradovi omogočajo zelo glamurozna slavja, ki bodo navdušila prav vse. Pustita se razvajati tako, kot so to nekoč počeli bogati plemiči. Slavnostne jedi, omamna vina in nasploh razkošna okolica, vaju bodo popolnoma osvojili. Lahko pa se odločita tudi za poroko v objemu narave. Kotičkov, ki ponujajo čudovita slavja sredi gozdov in travnikov, kar mrgoli.

Na poroki na Dolenjskem ne smeta pozabiti še na njihovega posebneža. Vino cviček, ki je naša avtohtona vrsta ter je nežno rdeče barve, barve ljubezni. Brez njega poroka na Dolenjskem skoraj ne more miniti.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

chevron-downchevron-right