Poroka Ljubljana

V naši prestolnici si lahko privoščita zelo prefinjeno ali pa tudi povsem sproščeno poroko. Na voljo so vama hoteli in restavracije, čudoviti grad nad mestom in številni kotički obdani z naravo le streljaj od mesta. Vzemita si čas tudi za sprehod in fotografiranje po mestnih ulicah. Zavijta tudi na Mesarski most, kjer s ključavnico zakleneta svojo ljubezen.
Kapaciteta:
do 200 oseb
Cenovni rang:
€€
Le streljaj od središča prestolnice se skriva posestvo, ki pričara magično poročno slavje v naravi.
Več informacij
Kapaciteta:
do 150 oseb
Cenovni rang:
€€
Luksuzni hotel sredi Ljubljane ponuja možnost manjših ali večjih poročnih slavij. Notranji meščanski vrt omogoča popolno intimo pri izvedbi civilnega obreda.
Več informacij

Zakaj poroka v Ljubljani?

V Ljubljani se vsako leto poroči več kot 1000 parov. Naša prestolnica trdno v svojih rokah drži rekord glede največjega števila porok v Sloveniji. Tako veliko število porok Ljubljana zmore zato, ker ponuja tudi ogromno različnih poročnih lokacij.

S poroko v Ljubljani lahko svoji poročni pravljici postavita piko na i. Na voljo so tako intimna prizorišča, kot lokacije sredi mesta, kjer vajini ljubezni prisostvujejo številni mimoidoči. Ko se bosta čez mesto sprehodila kot poročen par, vama bodo zavidali zaljubljene poglede. 

Ljubljanski grad ponuja čudovit razgled na mesto. Prvi poljub na obzidju ali v zavetju gradu je zagotovo nekaj posebnega. Nekaj več urbanosti in modernosti ponujajo mestni hoteli in restavracije. Kljub temu, da je naša prestolnica pravo moderno mesto, pa njena bližnja okolica skriva prelepe lokacije v naravi. Tudi v samem središču Slovenije, v neposredni bližini Ljubljane, lahko svojo ljubezen skleneta na čisto pravi poroki v naravi.

Poroka v Ljubljani je iz vidika logistike precej enostavna. S svati se lahko dokaj hitro premikate iz lokacije cerkvene do lokacije civilne poroke in slavja. V marsikaterem primeru tudi peš. S tem lahko na poročni dan prihranita ogromno časa, ki ga nato raje namenita zabavi. Ljubljana je tudi najbolj primerna lokacija za poročno slavje, če vajini svatje prihajajo iz vse Slovenije ali pa, zaradi bližine letališča, tudi tujine.

Zaradi raznolikosti lokacij je prestolnica popolna izbira za poroko tekom celotnega leta. Ne rabita biti omejena le na glavno poročno sezono med majem in oktobrom. Ne glede na to, v katerem letnem času se bosta poročila, Ljubljana z okolico ponuja veliko izbire.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
envelopephone-handsetcrossmenu