Poroka na Gorenjskem

do 40 oseb
€€

Vila Triglav

Izpovejta si ljubezen s pogledom na mogočne gore in jezero Jasna. Vila Triglav je sodobna vila sredi neokrnjene narave, primerna za tiste, ki si želite intimne poroke.
Več informacij
do 70 oseb
€€

Vila Bled

Vila Bled stoji v mirnem parku ob Blejskem jezeru. Nekoč je služila kot predsedniška palača, danes pa lahko gosti vajino elegantno in ekskluzivno poroko.
Več informacij
do 120 oseb
€€

Skedenj 2

Skedenj 2 stoji ob potočku sredi gozda. Čudovita lesena zgradba ponuja prostor za romantično in intimno podeželsko poročno slavje.
Več informacij
do 200 oseb
€€

Skedenj

Skedenj stoji na samotnem polju in je idealna lokacija, če si želita poroke v naravi, kjer si tradicija in domačnost podata roke.
Več informacij
do 240 oseb
€€

Posestvo Brdo pri Kranju

Posestvo Brdo pri Kranju se lahko pohvali s prepletom prelepega parka, čudovitega ambienta in brezhibnih storitev. Je ena najbolj priljubljenih poročnih lokacij v Sloveniji.
Več informacij
do 130 oseb
€€

Kmetija Na Lanišah

Pristen kozolec s pridihom domačnosti poskrbi za vajino popolno poroko sredi neokrnjene narave.
Več informacij
do 70 oseb
€€

Hotel Triglav

Hotel Triglav se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo. Svojim gostom že vrsto let izpolnjuje skoraj vse želje. Sama eleganca te lokacije bo vajino poroko popeljala na višjo raven.
Več informacij
do 120 oseb
€€

Hotel Rozka

Poročita se nad oblaki. Najvišja poročna lokacija v Sloveniji čaka na vaju v vseh letnih časih. Še posebej magična bo vajina zimska poroka.
Več informacij
do 80 oseb
€€

Hotel MD Kamnik

Privoščita si ekskluzivno in intimno poroko sredi starega mestnega jedra Kamnika. Celoten butični hotel je lahko namenjen samo vajinemu slavju.
Več informacij
do 150 oseb
€€

Hotel Krvavec

Doživita svojo poročno pravljico na Krvavcu. Magična poroka vaju tam čaka tako poleti, kot tudi pozimi.
Več informacij
do 150 oseb
€€€

Grand Hotel Toplice

V Grand Hotelu Toplice se lahko pohvalijo s skoraj 100-letno tradicijo prirejanja porok. Privoščita si poroko tik ob obali Blejskega jezera.
Več informacij
do 55 oseb
€€

Grad Strmol

Grad Strmol je postavljen v romantično naravo in je kot naročen za poročne obrede in manjša slavja. Privoščita si poročno noč v butičnem grajskem hotelu.
Več informacij
do 90 oseb
€€

Gostilna Pr’ Starman

Doživita poročno slavje v pristni slovenski gostilni z okusno kulinarično ponudbo.
Več informacij
do 100 oseb
€€

Dvor Jezeršek

Dvor Jezeršek je intimen prostor za romantično poroko v objemu Kamniško - Savinjskih Alp. Tukaj si roko podajata tradicija in sodobnost, pohvalijo pa se lahko tudi z izvrstno kulinariko.
Več informacij
do 90 oseb
€€

Blejski grad

Tudi vajina poroka lahko nosi pridih kraljeve poroke. Na mogočni pečini nad Blejskim jezerom bosta ustvarjala čudovite spomine in še bolj magične poročne fotografije.
Več informacij
do 350 oseb
€€

Bled Rose hotel

Zaobljubita se v popolnoma prenovljenem Bled Rose hotelu. Privoščita si poroko s pogledom na Blejsko jezero, v senci mogočnega parka.
Več informacij

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

envelopecross