Poroka na Gorenjskem

Obkrožena s prečudovitimi gorami, rekami in gozdovi bo vaša poroka na Gorenjskem enkratno doživetje, ki se pritiče veličini tega srečnega dneva.

Gorenjska velja za eno najbolj priljubljenih pokrajin za poročna slavja pri nas. Eden izmed razlogov je zagotovo neokrnjena narava. Prečudoviti hribi in gore, zeleni gozdovi in smaragdne reke. Lokacij za poročno slavje je na Gorenjskem ogromno.

Med seboj se tudi zelo razlikujejo, zato Gorenjska lahko s svojo poročno ponudbo zadosti še kako zahtevnima bodočima mladoporočencema. Si želita poroke v naravi? V gostišču ali hotelu? Mogoče na gradu ali pa celo v gorah? Vse to je mogoče.

Poleg tega pa je Gorenjska popolna izbira, če si želita zares belo poroko. Poroka pozimi je najlepša v višjih predelih, kjer bo snega na pretek.

do 40 oseb
€€
Izpovejta si ljubezen s pogledom na mogočne gore in jezero Jasna. Vila Triglav je sodobna vila sredi neokrnjene narave, primerna za tiste, ki si želite intimne poroke.
do 70 oseb
€€
Vila Bled stoji v mirnem parku ob Blejskem jezeru. Nekoč je služila kot predsedniška palača, danes pa lahko gosti vajino elegantno in ekskluzivno poroko.
do 120 oseb
€€
Skedenj 2 stoji ob potočku sredi gozda. Čudovita lesena zgradba ponuja prostor za romantično in intimno podeželsko poročno slavje.
do 200 oseb
€€
Skedenj stoji na samotnem polju in je idealna lokacija, če si želita poroke v naravi, kjer si tradicija in domačnost podata roke.
do 240 oseb
€€
Posestvo Brdo pri Kranju se lahko pohvali s prepletom prelepega parka, čudovitega ambienta in brezhibnih storitev. Je ena najbolj priljubljenih poročnih lokacij v Sloveniji.
do 130 oseb
€€
Pristen kozolec s pridihom domačnosti poskrbi za vajino popolno poroko sredi neokrnjene narave.
do 70 oseb
€€
Hotel Triglav se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo. Svojim gostom že vrsto let izpolnjuje skoraj vse želje. Sama eleganca te lokacije bo vajino poroko popeljala na višjo raven.
do 120 oseb
€€
Poročita se nad oblaki. Najvišja poročna lokacija v Sloveniji čaka na vaju v vseh letnih časih. Še posebej magična bo vajina zimska poroka.
do 80 oseb
€€
Privoščita si ekskluzivno in intimno poroko sredi starega mestnega jedra Kamnika. Celoten butični hotel je lahko namenjen samo vajinemu slavju.
do 150 oseb
€€
Doživita svojo poročno pravljico na Krvavcu. Magična poroka vaju tam čaka tako poleti, kot tudi pozimi.
do 150 oseb
€€€
V Grand Hotelu Toplice se lahko pohvalijo s skoraj 100-letno tradicijo prirejanja porok. Privoščita si poroko tik ob obali Blejskega jezera.
do 55 oseb
€€
Grad Strmol je postavljen v romantično naravo in je kot naročen za poročne obrede in manjša slavja. Privoščita si poročno noč v butičnem grajskem hotelu.
do 90 oseb
€€
Doživita poročno slavje v pristni slovenski gostilni z okusno kulinarično ponudbo.
do 100 oseb
€€
Dvor Jezeršek je intimen prostor za romantično poroko v objemu Kamniško - Savinjskih Alp. Tukaj si roko podajata tradicija in sodobnost, pohvalijo pa se lahko tudi z izvrstno kulinariko.
do 90 oseb
€€
Tudi vajina poroka lahko nosi pridih kraljeve poroke. Na mogočni pečini nad Blejskim jezerom bosta ustvarjala čudovite spomine in še bolj magične poročne fotografije.
do 350 oseb
€€
Zaobljubita se v popolnoma prenovljenem Bled Rose hotelu. Privoščita si poroko s pogledom na Blejsko jezero, v senci mogočnega parka.

Gorenjska skriva enega izmed najlepših poročnih krajev pri nas. To je Bled. Na Bledu se vsako leto zgodi ogromno porok. Za svojo poročno lokacijo si ta gorenjski biser radi izberejo tako tujci, kot tudi Slovenci.

A Gorenjska še zdaleč ni samo Bled. Poroka na Gorenjskem je poroka sredi neokrnjene narave, sredi gozdov, obkrožena z mogočnimi vrhovi in čudovitimi razgledi. Magično kuliso porokam na Gorenjskem dajejo tudi smaragdne reke in mistična jezera. Bolj prestižnim porokam so na voljo številni hoteli ali gostišča, ki s svojo ponudbo ne razočarajo, tistim, ki pa si želite bolj sproščenega vzdušja, pa so na voljo tradicionalni skednji oziroma kozolci in pa seveda neokrnjena narava.

Posebnost Gorenjske je tudi ta, da ponuja kar nekaj možnosti, da svojo poroko obarvata popolnoma v belo. Vedno bolj priljubljene zimske poroke so lahko v celoti bele v višjih predelih, kjer so vama na voljo kapacitete na naših smučiščih.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

chevron-downchevron-right