Poroka na Krasu

Poroke na Krasu so vedno privlačna izbira, ki navdušuje ne glede na letni čas.

Poroka na Krasu ima svoj poseben čar. Romantiko je mogoče čutiti na vsakem koraku. Sprehodita se skozi majhne kamnite vasice in med starimi cerkvicami ter poiščita kotičke, ki vama bodo prinesli najlepše poročne fotografije. Poleg idilične narave vaju na Krasu čaka tudi odlična kulinarika. Domača aromatična vina in izbrane mesnine, s pršutom na čelu. Svatom lahko marsikje ponudita tudi degustacijo vin.

do 160 oseb
€€
Hiša posebne sorte leži ob kraški vinski cesti, v kraju z imenom Kodreti. Z ekskluzivnim najemom celotne lokacije, lahko pri njih doživita svojo sanjsko poroko.
do 35 oseb
€€
Doživita pravo kraško poročno pravljico na intimnem poročnem slavju. Zavetje kraške vasice je prava izbira za majhno butično poroko.

Zakaj poroka na Krasu?

Poroka na Krasu je vedno romantična in vedno privlačna. Ne glede na letni čas, v katerem se bosta odločila zanjo. Zaznamuje jo čudovita narava, kjer se slikovite vasice zlivajo s sredozemsko okolico. Izberita lokacijo, ki vama je pisana na kožo in dodajta še cerkveno poroko v eni izmed mnogih majhnih cerkva, ki jih na Krasu ne manjka. Odločita se lahko za intimno poroko ali večje poročno slavje. V zavetju izbrane poročne lokacije bo poročna zabava potekala sproščeno in v duhu vajine ljubezni.

Vajin poročni dan na Krasu bo imel prav posebno barvno paleto. Samo pomislita na pisane kraške travnike in čudovite vinograde v kateremkoli letnem času. V to misel zarišita še svojo poroko in zgodil se bo vajin sanjski dan.

Izberita vilo ali prav posebno restavracijo, iz katere bo v času slavnostne večerje zadišalo po kraških dobrotah. In ko na Krasu zaveje veter, zadiši tudi po mediteranu. Takrat bo poroka zamikala še tiste neporočene.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

chevron-downchevron-right