Poroka na Primorskem

Vsak par si na svoj poročni dan želi sonca. Ne glede na vreme in letni čas, je poroka na obali nekaj posebnega. V zraku je vonj po soli, v daljavi se slišijo valovi, iz kuhinje pa diši po morskih dobrotah. Poroka na Primorskem sicer ni samo poroka ob morju, je mnogo več. Zaledje obale je polno kotičkov za poročno slavje sredi tipične sredozemske pokrajine. Primorska ponuja prestižne lokacije v hotelih na obali in bolj sproščene v zavetju primorskih gozdičkov.

do 100 oseb
€€€

Rezidenca Ortus

Slovenska Istra skriva idealen butični hotel, kjer bo vajin poročni dan prežet z vonjem borovcev, oljk in vinogradov.
Več informacij
do 160 oseb
€€€

Kempinski Palace Portorož

Hotel s 5 zvezdicami ponuja luksuzne poroke na obali. Prepustita se mediteranskemu vzdušju in odlični istrski kulinariki.
Več informacij
do 70 oseb
€€

Hotel Piran

Privoščita si s soncem obsijano poroko, le nekaj korakov od morja. Čudovita terasa nad najbolj romantičnim mestom v Sloveniji čaka na vaju.
Več informacij
do 160 oseb
€€

Hiša posebne sorte

Hiša posebne sorte leži ob kraški vinski cesti, v kraju z imenom Kodreti. Z ekskluzivnim najemom celotne lokacije, lahko pri njih doživita svojo sanjsko poroko.
Več informacij
do 90 oseb
€€€

Gredič

Majhen dvorec Gredič stoji sredi Goriških brd. Obdan z vinogradi in sredozemskim vremenom je popolna izbira za poročni dan.
Več informacij
do 170 oseb
€€€

Dvorec Zemono

S čudovitim razgledom po Vipavski dolini lahko usodni “da” izrečeta na idiličnem dvorcu Zemono. Dvorec za svojimi zidovi skriva veliko zgodovine, a je hkrati pripravljen na vajino prihodnost.
Več informacij
do 120 oseb
€€

Belvedere Resort

Doživita pravo morsko poroko z najlepšim razgledom na slovenski obali.
Več informacij
do 35 oseb
€€

ASA Residence

Doživita pravo kraško poročno pravljico na intimnem poročnem slavju. Zavetje kraške vasice je prava izbira za majhno butično poroko.
Več informacij

Zakaj poroka na Primorskem?

Velikokrat, ko pomislimo na poroko na Primorskem, pomislimo na poroko poleti. A primorske poroke so lahko prelepe tudi v drugih letnih časih. Si predstavljata prve tople sončne žarke ob morju spomladi? Ali pa vonj morja pozimi?
Ne glede na letni čas, ki ga bosta izbrala, v zraku bo vedno zadišalo po morju. Če je to tisto, kar za vaju predstavlja poroka na Primorskem, potem morata najti samo še pravo lokacijo za vaju.
Poročne lokacije na obali ali v njenem zaledju lahko pričarajo čudovite poročne zgodbe. Razkošni hoteli, sredozemske vile in drugi kotički v naravi čakajo, da jih odkrijeta. Od preproste tradicionalne poroke, do velikega razkošnega slavja. Kakršnekoli so vajine želje, Primorska vaju ne bo razočarala.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

envelopecross