Poroka pod kozolcem

Ali sta vedela, da kozolcev ni nikjer drugje na svetu, razen na območjih, kjer živijo Slovenci? Kozolci so tako simbol slovenstva in ena največjih značilnosti našega podeželja. V osnovi gre za poroke na prostem, ki pa so precej bolj sproščene, kot ostali stili porok. Velikokrat poroke pod kozolcem potekajo v stilu poročnega piknika. Prav tako se na lokaciji lahko opravi še civilni obred.

do 120 oseb
€€

Skedenj 2

Skedenj 2 stoji ob potočku sredi gozda. Čudovita lesena zgradba ponuja prostor za romantično in intimno podeželsko poročno slavje.
Več informacij
do 200 oseb
€€

Skedenj

Skedenj stoji na samotnem polju in je idealna lokacija, če si želita poroke v naravi, kjer si tradicija in domačnost podata roke.
Več informacij
do 300 oseb
€€

Posestvo Frjan

Poročita se v zavetju ekološke kmetije, sredi neokrnjene narave Polhograjskega hribovja.
Več informacij
do 200 oseb
€€

Orehov Gaj

Le streljaj od središča prestolnice se skriva posestvo, ki pričara magično poročno slavje v naravi.
Več informacij
do 120 oseb
€€

Lavender Hill eco resort

Lokacija v objemu narave sredi Savinjske doline. Z ekskluzivnim najemom ponuja popolno intimo. Mogočen skedenj ji daje pridih domačnosti.
Več informacij
do 130 oseb
€€

Kmetija Na Lanišah

Pristen kozolec s pridihom domačnosti poskrbi za vajino popolno poroko sredi neokrnjene narave.
Več informacij
do 130 oseb
€€

Gostilna Janc - Jančev kozolec

Romantična poroka pod kozolcem. Izberita pristno slovensko gostilno z vrhunsko domačo hrano.
Več informacij

Zakaj poroka pod kozolcem?

Za pristno in domačo tradicionalno poroko izberita poroko pod kozolcem. Tradicionalni običaji, pred in med poročnim slavjem, so na slovenskih porokah še vedno zelo prisotni in priljubljeni. In takšnim obredom pritiče tudi izbira primerne poročne lokacije. Pridih domačnosti in stik z lokalnim okoljem, je marsikateremu paru zelo pomemben, ni pa odveč pomisliti tudi na svoje svate, kje se bodo počutili najbolj sproščeno. V tem primeru je poroka pod kozolcem najboljša izbira.
Številne lokacije po državi, ki ponujajo možnost poroke pod kozolcem, ponujajo tudi možnost ekskluzivnega najema posestva. Tako vama in vajinim gostom zagotovita najvišjo stopnjo intime in sproščenega druženja. Istočasno vama lokacije ponujajo precej proste roke pri odločitve glede kulinarike, s katero bosta razvajala svoje goste.
Poroka pod kozolcem je zagotovo najbolj sproščena oblika poročnega slavja in je primerna za tiste pare, ki vam poročni protokoli niso blizu.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

envelopecross