Zimska poroka

Poročite se pozimi v magičnem objemu snežne odeje in prelepih sončnih zahodov.

Zimska poroka je prav nekaj posebnega in unikatno čarobnega. Zato vam žeilmo z našimi partnerji omogočiti nepozabno zimsko pravljico po še bolj privlačni ceni. Za poroke med 15.11.2021 - 15.3.2022 smo sestavili poseben zimski paket, s katerim lahko prihranite skoraj 2000 EUR!

V akcijskem zimskem paketu so vključeni:

  • Fotograf
  • Makeup & Frizura
  • Dekoracija
  • DJ & animacija (neomejena glasba, lučke, velike prstalicame, talna megla)
  • Poročna torta (50 kosov)
  • Organizacija poroke

Redna cena: 8.400€
AKCIJSKA CENA: 6.555€ (22% popust, kar 1.845€ prihranka)

Kontaktirajte nas za več informacij.

Spodaj pa si oglejte nekaj izmed lokacij, ki so še posebaj čudovite za zimsko poroko.

do 150 oseb
€€
Posestvo Tri lučke vama omogoča poročno slavje sredi narave, s pogledom na vinograde. Na terasi s čudovitim razgledom se je mogoče osvežiti tudi v bazenu.
do 200 oseb
€€
Skedenj stoji na samotnem polju in je idealna lokacija, če si želita poroke v naravi, kjer si tradicija in domačnost podata roke.
do 150 oseb
€€
Preživita svoj poročni dan v objemu magičnih rimskih vrelcev.
do 120 oseb
€€
Poročita se nad oblaki. Najvišja poročna lokacija v Sloveniji čaka na vaju v vseh letnih časih. Še posebej magična bo vajina zimska poroka.
do 150 oseb
€€
Doživita svojo poročno pravljico na Krvavcu. Magična poroka vaju tam čaka tako poleti, kot tudi pozimi.
do 90 oseb
€€€
Majhen dvorec Gredič stoji sredi Goriških brd. Obdan z vinogradi in sredozemskim vremenom je popolna izbira za poročni dan.
do 150 oseb
€€€
V Grand Hotelu Toplice se lahko pohvalijo s skoraj 100-letno tradicijo prirejanja porok. Privoščita si poroko tik ob obali Blejskega jezera.
do 150 oseb
€€
Svoj poročni dan v celoti preživita na enem mestu. Grad Mokrice vama pričara poroko v grajskem vzdušju ali pa čudovito poroko v naravi.
do 90 oseb
€€
Doživita poročno slavje v pristni slovenski gostilni z okusno kulinarično ponudbo.

Zakaj zimska poroka?

Bi se namesto sredi poročne sezone poročila raje pozimi? Zimske poroke so prav tako magične, kot poroke v najbolj priljubljenih mesecih. Seveda lahko prav poseben čar poroki v hladnih mesecih doda bela snežna podlaga, ki se bo zlila s poročno obleko. A zimska poroka še zdaleč ni samo poroka na snegu. Pomislita tudi na čudovito barvno kuliso, ki jo pozimi nariše sončni zahod. Ta kar kliče po poročnih fotografijah, ki vama bodo vzele dih.

Zimske poroke postajajo med bodočimi mladoporočenci vedno bolj priljubljene tudi zaradi razpoložljivosti poročnih ponudnikov. Njihovi termini so takrat manj zasedeni, marsikateri ponujajo tudi različne popuste. Zimsko poroko lahko združita z veselim praznovanjem konec leta in jo nadgradita z medenimi tedni, ki jih bosta, namesto v hladni domovini, preživela na vročih otokih na drugem koncu sveta.

Marsikatera lokacija, ki ponuja možnost poroke sredi poročne sezone, je lahko magična tudi pozimi. Prav tako lahko svojo zimsko poročno pravljico doživita nekje v hribih ali celo na smučišču. Poroka v smučarskem središču bo minila brez neželenih pogledov, saj bodo povsod dobro poskrbeli za vajino intimo.

Sicer pa so poroke, ki se dogajajo pozimi, precej specifične. Celoten potek in zasnova poročnega dne ostajata enaka kot pri večini porok, samo malce jih je treba prilagoditi. Odločitev o poroki na prostem ali v notranjosti poročne lokacije bo verjetno precej enostavna. A poroka zunaj je še vedno mogoča. Nevesta bo morala najti malce drugačno obleko, kot smo jih vajeni tekom vroče poročne sezone. Seveda bo dovolj tudi toplo ogrinjalo. Bolj zanimivo bo izbrati poročno obutev. Prilagodili bomo poročno cvetje in postreženo hrano ter pijačo. Pri porokah pozimi prav tako ni priporočljivo pogosto premikanje iz ene lokacije na drugo. Razlog je seveda vreme in stanje na cestah. Zato je zaželeno, da najdemo lokacijo, ki ponuja vse na enem mestu.

Poročne lokacije, ki ponujajo zimske poroke, najdemo po vsej Sloveniji in so hkrati tudi zelo raznolike. Lahko se vama tudi zgodi, da bosta za zimsko poroko odštela manj, kot če bi se na isti lokaciji poročila tekom najbolj vroče poročne sezone. Cene lahko spusti tudi večina ostalih ponudnikov. O zimski poroki je torej vredno vsaj dvakrat premisliti.
Narava lahko na vajini zimski poroki poskrbi za magično kuliso zasnežene pokrajine. A poroka pozimi, ni samo poroka na snegu. Je poroka v toplem krogu najbližjih, poroka v soju prižganih sveč in ob zvoku prižganega kamina.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

chevron-downchevron-right