Zimska poroka

Zimska poroka je prav nekaj posebnega in unikatno nepozabnega. Zato smo zbrali najbolj priljubljene lokacije za zimsko poroko ter se s poročnimi ponudniki dogovoril za poseben zimski popust na storitve, s katerim lahko prihranita več kot 2000€!
Kapaciteta:
do 90 oseb
Cenovni rang:
€€€
Majhen dvorec Gredič stoji sredi Goriških brd. Obdan z vinogradi in sredozemskim vremenom je popolna izbira za poročni dan.
Zimski popust: prihranita 2.085€
Več informacij
Kapaciteta:
do 70 oseb
Cenovni rang:
€€
Sredi Šaleške doline stoji romantična rezidenca z imenom Vila Široko. Z bogato zgodovino prežeta primestna vila je popolna lokacija za vajino magično in intimno poroko.
Zimski popust: prihranita 1.960€
Več informacij
Kapaciteta:
do 90 oseb
Cenovni rang:
€€
Tudi vajina poroka lahko nosi pridih kraljeve poroke. Na mogočni pečini nad Blejskim jezerom bosta ustvarjala čudovite spomine in še bolj magične poročne fotografije.
Zimski popust: prihranita 1.210€
Več informacij

Zakaj zimska poroka?

Bi se namesto sredi poročne sezone poročila raje pozimi? Zimske poroke so prav tako magične, kot poroke v najbolj priljubljenih mesecih. Seveda lahko prav poseben čar poroki v hladnih mesecih doda bela snežna podlaga, ki se bo zlila s poročno obleko. A zimska poroka še zdaleč ni samo poroka na snegu. Pomislita tudi na čudovito barvno kuliso, ki jo pozimi nariše sončni zahod. Ta kar kliče po poročnih fotografijah, ki vama bodo vzele dih.

Zimske poroke postajajo med bodočimi mladoporočenci vedno bolj priljubljene tudi zaradi razpoložljivosti poročnih ponudnikov. Njihovi termini so takrat manj zasedeni, marsikateri ponujajo tudi različne popuste. Zimsko poroko lahko združita z veselim praznovanjem konec leta in jo nadgradita z medenimi tedni, ki jih bosta, namesto v hladni domovini, preživela na vročih otokih na drugem koncu sveta.

Marsikatera lokacija, ki ponuja možnost poroke sredi poročne sezone, je lahko magična tudi pozimi. Prav tako lahko svojo zimsko poročno pravljico doživita nekje v hribih ali celo na smučišču. Poroka v smučarskem središču bo minila brez neželenih pogledov, saj bodo povsod dobro poskrbeli za vajino intimo.


Sicer pa so poroke, ki se dogajajo pozimi, precej specifične. Celoten potek in zasnova poročnega dne ostajata enaka kot pri večini porok, samo malce jih je treba prilagoditi. Odločitev o poroki na prostem ali v notranjosti poročne lokacije bo verjetno precej enostavna. A poroka zunaj je še vedno mogoča. Nevesta bo morala najti malce drugačno obleko, kot smo jih vajeni tekom vroče poročne sezone. Seveda bo dovolj tudi toplo ogrinjalo. Bolj zanimivo bo izbrati poročno obutev. Prilagodili bomo poročno cvetje in postreženo hrano ter pijačo. Pri porokah pozimi prav tako ni priporočljivo pogosto premikanje iz ene lokacije na drugo. Razlog je seveda vreme in stanje na cestah. Zato je zaželeno, da najdemo lokacijo, ki ponuja vse na enem mestu.


Poročne lokacije, ki ponujajo zimske poroke, najdemo po vsej Sloveniji in so hkrati tudi zelo raznolike. Lahko se vama tudi zgodi, da bosta za zimsko poroko odštela manj, kot če bi se na isti lokaciji poročila tekom najbolj vroče poročne sezone. Cene lahko spusti tudi večina ostalih ponudnikov. O zimski poroki je torej vredno vsaj dvakrat premisliti.
Narava lahko na vajini zimski poroki poskrbi za magično kuliso zasnežene pokrajine. A poroka pozimi, ni samo poroka na snegu. Je poroka v toplem krogu najbližjih, poroka v soju prižganih sveč in ob zvoku prižganega kamina.

Dovolita, da vama pomagamo z organizacijo nepozabne in brezskrbne poroke

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
envelopephone-handsetcrossmenu