Videosnemalci

Naši profesionalni videosnemalci bodo ujeli vse najboljše trenutke vaše poroke, ki si jih boste vsakič z veseljem ogledovali.

Nik Čebulec

videograf
Živjo, sem Nik. Videograf z večletnimi izkušnjami v poročni in komercialni video produkciji. Snemanje porok mi je vedno v užitek. Preprosto obožujem pozitivno energijo, sproščeno vzdušje in pristna čustva, ki zaznamujejo poročni dan. Skrita solza, ki spolzi po nevestinem licu, topli objemi staršev in lepe želje prijateljev – v čast mi je, ko pari vse te čarobne trenutke delijo tudi z mano.

Satuara

videograf
Živjo, sem Aljaž! Sem snemalec v ekipi Satuara in sem odraščal na ranču, obdan z naravo, živalmi in hribi. Ker je narava spontana in nepredvidljiva sem postal pristaš spontanih trenutkov saj so le ti, najbolj pristni. Ko nastopi dan poroke, čas mine hitreje. Poročni video vam omogoči podoživljanje vajinega dneva v počasnejšem ritmu ter vama omogoči videti trenutke katerih sama morda niti opazila nista. Sem avanturist, popotnik, potapljač, plezalec in ljubitelj narave. Vse našteto oblikuje moj pogled na detajle, katere včasih kar spregledamo, jih imamo za samoumevne, a so ravno ti tisti, ki največ pomenijo. Solze sreče sorodnikov, igra otrok ali pa iskrivi pogledi med nazdravljanjem s penino... Veste o katerih trenutkih govorim, a ne?

Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

chevron-down