Lavender Hill eco resort

Lokacija v objemu narave sredi Savinjske doline. Z ekskluzivnim najemom ponuja popolno intimo. Mogočen skedenj ji daje pridih domačnosti.
29
Google mnenj
Polzela, Štajerska
Polzela, Štajerska
Galerija
Kapaciteta
do 120 oseb
Nastanitev
do 18 oseb
Cenovni rang
€€
Rezervacijo priporočamo
Vsaj 12 mesecev vnaprej

Poroka na Lavender Hillu

Povsem nova lokacija, še nikoli videna na poročnih fotografijah
Ekskluzivni najem posestva sredi narave
Skoraj neomejen čas zabave

O Lavender Hillu

Sredi Savinjske doline nad Polzelo se v objemu gričev in gozdov skriva posestvo Lavender Hill eco resort. Povsem nova poročna lokacija ponuja možnost tako tradicionalnih porok, kot stilsko dodelanih s pridihom modernosti. Civilnemu obredu je namenjen grič nad ribnikom. Hišni catering vama bo pripravil slavnostno večerjo, ki se bo skupaj s poročno zabavo, odvijala v mogočnem skednju. Najem celotnega posestva vama ponuja tudi možnost prenočitve za vaju in manjše število svatov.
Poroka sredi narave
Poročna pogostitev in večerja
Poročna zabava
Možnost prenočitve in zajtrka
Primerno za otroke
Primerno za istospolne poroke
Primerno za hišne ljubljenčke
Kapaciteta parkirišča: 120 avtomobilov

O civilnem obredu na Lavender Hillu

Civilni poročni obred na posestvu Lavender Hill poteka na gričku nad ribnikom. Odločata se lahko med različnimi postavitvami. Za vajine svate bo pripravljenih 50 sedišč. V kolikor bo obredu prisostvovalo več ljudi vaju ti lahko opazujejo stoje. Prostora je za več kot dovolj svatov.
Romantičen obred na griču ob ribniku
Do 50 sedišč
Lavender Hill poroka 7 1

Poročni dan na Lavender Hillu

Svoj poročni dan lahko na posestvu Lavender Hill začneta že dopoldan s pripravami. Po prihodu svatov bo kmalu sledil civilni obred na gričku nad ribnikom. Kot mladoporočenca bosta nato svečano otvorila skedenj in vanj povabila vse svate. V skednju bo potekala odlična večerja in poročno slavje. Zabava na Lavender Hillu lahko traja do 4. ure zjutraj.
Možnost priprav na lokaciji
Lokacija na prostem in v skednju
Zabava do 4. ure zjutraj z možnostjo podaljšanja
Kaj pa v primeru dežja?
Če bo na vajin poročni dan deževalo, brez skrbi. Civilni obred lahko v tem primeru poteka tudi v notranjih prostorih, ki sprejmejo do 120 ljudi.
Možnost cerkvene poroke
V bližini Lavender Hilla se nahaja več manjših cerkva. Poročita se lahko v cerkvici na Gori Oljki, na Polzeli, na Vimperku ali v Andražu.
Lavender Hill poroka 9

Pogostitev in večerja

Hišni catering bo poskrbel, da bo na vajin poročni dan poskrbljeno za odlično hrano in pijačo, ki jo bosta sama izbrala. Na voljo imata več menijev in različne vrste kulinarike. Catering bo dobro prisluhnil tudi vajinim posebnim željam. Na sprejemu svatov bo pogostitev potekala na osrednjem delu posestva na travniku pred skednjem. Večerja pa se postreže v skednju, kjer je na voljo 120 sedišč. Cena menija se začne pri 35 evrih na osebo.
Hišni catering
Večerja v skednju do 120 oseb
Lavender Hill poroka 5

Lavender Hill eco resort poroka cena

Eksluzivni najem
po dogovoru
Poročni meni
od 35 €
Civilni obred
vključen v najem
Cena ekskluzivnega najema vključuje:
Najem celotnega posestva, skedenj z vso postavitvijo in osnovno okrasitvijo, griček za civilni del poroke in celotna postavitev ter vse namestitve za eno noč. Najem posestva traja od 14h ure na dan poroke (v kolikor se želita nevesta in ženin urediti na posestvu že prej, se lahko dogovorite individualno) in do 10h ure zjutraj naslednji dan.

Naša izkušena ekipa vama lahko pomaga do nepozabne in brezskrbne poroke

flower big
Zaradi dolgoletnih izkušenj bomo pomislili na vse in poskrbeli, da se bo poročni dan odvijal kot dogovorjeno.
Načrtovanje poročnega dne
Poročna lokacija
Poročni ponudniki
Časovnica
Finančni načrt
Poročne ideje
Poročna lokacija
Poročna tema in stil
Poročne tiskovine
Cvetlične in druge dekoracije
Izvedba poročnega dne
Komunikacija s poročnimi ponudniki
Logistika
Informiranje svatov
Odpravljanje morebitnih težav

Oglejte si tudi ostale podobne lokacije

flower big
do 70 oseb
€€
Sredi Šaleške doline stoji romantična rezidenca z imenom Vila Široko. Z bogato zgodovino prežeta primestna vila je popolna lokacija za vajino magično in intimno poroko.
do 150 oseb
€€
Svojo poročno pravljico spišita na romantičnem Celjskem gradu, v Hotelu Celeia nadaljujta s poročnim slavjem in prvo poročno nočjo.
do 120 oseb
€€
Lokacija v objemu narave sredi Savinjske doline. Z ekskluzivnim najemom ponuja popolno intimo. Mogočen skedenj ji daje pridih domačnosti.
Organizacija porok bel logotip
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.

© Avtorske pravice Organizacija Porok

Navigacija

camerauserstagmap-markercalendar-fullcrosschevron-downchevron-leftchevron-right