Restavracija Nebo: Poročno doživetje z najlepšim sončnim zahodom v Ljubljani

Spišita uvodne stavke skupne zgodbe na eni izmed najlepših teras v slovenski prestolnici, kjer sodobno eleganco dopolnjuje pogled na Ljubljanski grad.
Hitre povezave
Objavljeno 19 februarja, 2024
Posodobljeno 29 marca, 2024

Jedro Ljubljane, kjer se v vsakem kotičku občuti preplet zgodovine in kulture, je kot nalašč za nepozaben poročni dan. Slikovita prestolnica Slovenije ponuja preplet raznih arhitekturnih slogov, zelenih površin in mestne živahnosti, ki navdaja z edinstveno energijo za prefinjen in razgiban poročni ambient, v katerem se bo lahko našel marsikateri bodoči zakonski par.

Poroka lejla klemen foto marko delbello ocepek
V Ljubljani poročne zaobljube sklene več kot 1000 parov letno

Izbor cerkva in destinacij za civilno poroko v Ljubljani je obsežen in lahko brez dvoma zadosti vsakemu okusu, kar se kaže tudi v tem, da si jo za svojo poročno lokacijo izbere največ parov v Sloveniji, več kot tisoč letno.

Pester izbor je lahko tudi povod za glavobol, saj poplava možnosti ob neodločnosti še dodatno oteži izbiro. Ravno zato restavracija Nebo na vrhu zgodovinske stavbe Nama ponuja unikatno izkušnjo, ki izstopa iz povprečja in zagotavlja, da zaročenca prejmeta natanko tisto, kar potrebujeta.

Nebo nad Ljubljano: Kjer se sanje srečajo z resničnostjo

Ekipa restavracije Nebo se zaveda, da je poroka eden najpomembnejših dogodkov v življenju, zato z vsakim korakom, od načrtovanja do izvedbe, stremi k presežku. Njihova predanost odličnosti se kaže v vsaki podrobnosti, zagotavljajoč, da bo vsaka poroka resnično doživetje, ki odmeva v srcih vseh prisotnih.

Že sama lega restavracije simbolizira trenutek, ko se bo življenje bodočih soprogov dvignilo nad vsakdan in bosta skupaj zakorakala v novo obdobje – obdobje večne in brezpogojne ljubezni.

Nebo oldoak foto marko delbello ocepek
Restavracija se ponaša z izjemnim razgledom na staro mestno jedro

Lokacijo v samem srcu slovenske prestolnice dopolnjuje izjemen razgled z ene izmed najlepših teras v mestu. Pogled se razprostira čez staro mestno jedro in sega vse do Ljubljanskega gradu, ki z Grajskega griča kraljuje nad Ljubljanico in ozkimi tlakovanimi ulicami ter trgi.

To je panorama, s katero se ne ponaša nobena druga poročna destinacija v mestu, zato si mladoporočenca lahko obetata, da bodo fotografije poročnega dne zagotovo nekaj posebnega.

Elegantna arhitektura: Prostor, ki diha z vami

Notranjost restavracije premišljeno povezuje moderno s klasičnim, s čimer ustvarja brezčasno okolje, ki je idealno za poročno slavje. Vsak kotiček prostora je dodelan do najmanjših podrobnosti, kar se še dodatno izrazi ob izbranih poročnih dekoracijah. Z medsebojnim sodelovanjem bodo organizatorji poskrbeli, da vsak mlad par ustvari kuliso, s katero bo njun poročni dan zasijal v polnem sijaju.

Poroka lejla klemen foto marko delbello ocepek
Notranji prostori izžarevajo brezčasno eleganco

S tem bo poroka res zbirka trenutkov, ko se čas zdi, da se ustavi. Od prvega plesa pogledu na sončni zahod iz pokrite terase do toplega smeha deljenega s prijatelji in družino – vsak moment bo skrbno načrtovan, da ujame bistvo prave ljubezni.

Predanost odličnosti: Popolni pogoji za nepozabno doživetje

Za brezskrben potek večerje skrbi izkušena gostinska ekipa, ki omogoča, da se zaročenca pred samim dogodkom ne rabita obremenjevati z izbiro zunanjega ponudnika. S pestro ponudbo različnih jedilnikov pa bo zagotovo poskrbljeno za vse okuse. Tako se lahko mladoporočenca predata slavju z gosti, medtem ko celoten večer in noč potekata brez kakršnihkoli zapletov.

Ker se restavracija ob poznih urah prelevi v nočni klub, se lahko zabava odvija brez premora in se spontano nadaljuje iz večera pozno v noč. Plesišče v osrednjem prostoru bo pripravljeno za prvi ples, ki se bo kasneje razvil v tisti pravi žur, ki je sestavni del vsake poroke.

Poroka lejla klemen foto marko delbello ocepek
Naj romantiko zamenja spontano plesno vzdušje

Oder, oprema za DJ-ja, vrhunsko ozvočenje in LED zaslon – vse to nudi restavracija Nebo, in s tem omogoča edinstveno multimedijsko doživetje kot ga ponuja le malo ostalih poročnih destinacij. Vsaka poroka se lahko tako personalizira z glasbenimi izbirami, osvetlitvijo in vizualnimi učinki, ki odražajo osebnost in zgodbo para. S to dodano dimenzijo se lahko v ta tradicionalen obred vlije pridih sodobnega.

Osebna pričevanja

Globoko osebne zgodbe parov, ki so svojo pot skupaj začeli v restavraciji Nebo, so najboljša pričevanja o njeni izvrstnosti. Vsaka zgodba je edinstvena, vsaka poroka odsev individualnih sanj in želja. Ta pričevanja so živi dokazi o tem, kako restavracija Nebo s svojo ekipo in prostorom resnično razume in uresničuje sanje o popolnem poročnem dnevu

“Poroka v Nebu je bila vrhunska od prve do zadnje minute!
Če začnemo s samo lokacijo. Prostor je tako lep, da skoraj ne potrebuje dodatne dekoracije, da o razgledu sploh ne govorim, pogled na ljubljanski grad je pravljičen! Super je ker morajo vsi gostje v NEBO priti z dvigalom, kar je že za njih neke vrste doživetje saj se z ljubljanske ulice dobesedno dvignejo v en drug svet, pa tudi za mladoporočenca (in fotografa) je super, ker lahko goste pričakata in vsakega posebej pozdravita, je samo en vhod in nihče jima ne more “uiti”.
Prostor je ravno dovolj razgiban, da se lahko brez težav “skriješ” v svoj kotiček če se želiš s kom v miru pogovarjati, a vseeno tako lepo odprt da smo vsi v njem povezani.
Velika pohvala gre seveda tudi gostinskemu osebju, natakarji so bili izjemno prijazni z odličnim občutkom za to, kdaj kdo kaj potrebuje, kdaj je treba napolniti kozarce ali presekati s kakšnim “shotom”.
Hrana pa….izjemna, že ko sem šel “testirat” menu sem bil navdušen, celo nad vegeterjanskim čeprav sem velik pristaš mesa, enostavno so bili okusi božanski, kombinacije zelo domiselne in kar je najbolj pomembno, vsi smo se res lepo najedli, ravno prav.
Da zaključim z žurom, kot se poroka mora zaključiti!
Prostor je odličen tako za kakšen govor, kot za DJ party, koncert zraven pa je še možnost projekcije, saj je celotno ozadje odra v enem velikem zaslonu, na katerem se lahko predvajajo slike ali videi, ali pa samo kakšna lepa poročna ali party animacija ko je čas za to. Plesišče je veliko, pravzaprav pa je v enem trenutku lahko celo NEBO eno veliko plesišče saj je prostor res super zasnovan in ko se iz restavracije spremeni v klub nihče ne bi pomislil da smo v istem prostoru malo prej sedeli in večerjali, zdaj pa žuramo do jutra.
NEBO je res super in zelo univerzalen prostor in za naju z ženo je bil popolna izbira za poroko!”

Pričarajta si svojo edinstveno pravljico v restavraciji Nebo

Nebo nad Ljubljano je lahko prostor, kjer se poti združijo v skupno prihodnost, obogateno z ljubeznijo, smehom in neskončnimi spomini. S tem bosta mladoporočenca odprla vrata v novo poglavje, kjer vsak pogled na mesto Ljubljana spominja na dan, ko so sanje postale resničnost.

Poroka lejla klemen foto marko delbello ocepek
Naj se magija prične

Za več informacij o možnostih najema in razpoložljivosti restavracije obiščite to povezavo.

O avtorju

Ostali Blogi

Kako izbrati pravega poročnega florista?

Poroka je najbolj pomemben dan vajinega življenja. Želita si, da bi bil dan popoln in točno takšen, kot sta si ga zamislila. Z...
3 min branja
Preberi več

Barva leta 2022 je …

Znana je barva leta 2022, ki naj bi najbolj zaznamovala letošnje leto.
3 min branja
Preberi več

Praznične sobote so po novem tudi poročne sobote

Sobota je najbolj popularen dan v tednu za poroko, od decembra 2021 pa se je možno poročiti tudi na praznične oz. dela proste s...
1 min read
Preberi več
Zaupajta nam načrtovanje vajinega poročnega dne in kronajta svojo ljubezen na eni izmed čudovitih lokacij povsod po Sloveniji. Izbirata lahko med pripravljenimi poročnimi paketi ali pa se odločita za poročni dan, ki bo popolnoma prilagojen vajinim željam.
© Avtorske pravice Organizacija Porok
Portfeljsko podjetje World Discovery.